Droppen som borde få bägaren att rinna över

Kaffekärringar i mängder.

Petterssons gör Sverige lagom!

INSÄNDARE. Vi har 349 högt betalda riksdagsledamöter som ska leda landet. Vi har en ännu högre betald feministisk regering. De kallar sig det smarta tjejgänget. Nu har de slagit sina kloka huvuden ihop och kommit på att det ska bli skatt på muggar och matlådor!

Visa originalinlägg 447 fler ord

1 Responses to Droppen som borde få bägaren att rinna över

  1. euroM skriver:

    ….UN-agenda 21(30) har har som mål att beskatta populatonen så mycket som möjligt för att få dem fattiga vilket är alltså målsättningen med denna av FNs marxistiska Globala plan och världsordning….
    för att lura in Världssamfundet i den globlala marxistiska värld och ett maktcentra just i FN så säljer man det hela som sk miljöprojekt
    men är i själva verket ett försök till överkontroll på individerna

    UN-agenda säljs numera som ”Sustainabel Develeopment” eller
    ”en hållbar utveckling”…vilket låter ju bra………men som är en fälla för dem som inte läser vidare om denna elitens projekt.

    Smart nog har man installerat organisationen lokalt nu i länder och städer under den anonyma beteckningen ”ICLEI” som i princip jobbar för just den Globala marxismen UN-agenda 21 som vill kontrollera dig 100%.

    ”ICLEI – Local Governments for Sustainability, founded in 1990 as the International Council for Local Environmental Initiatives, is an international organization of local governments and national and regional local government organizations that have made a commitment to sustainable development.Wikipedia”

    i videon berättar Rosa Koire mer om FNs marxistiska planer på att styra allt och alla i minsta detalj

Lämna en kommentar