Nyårshälsning från SwebbTV

Mikael Willgert delar några tankar från det gångna året och säger något om vad som kommer prioriteras inom Swebbtv framöver.

Han berättar att allt fler börjar ifrågasätta mediernas agenda.
Det är en väldigt mörk agenda som leder till att gamla människor sägs upp från sina boenden och att istället migranter flyttar in där. Detta är något som sker på många platser i Sverige och ofta sker det under falska förevändningar.

Den mörka agendan leder också till att människor förlorar sina jobb på grund av sina åsikter, för att ta ytterligare ett exempel. Skiljelinjen mellan de gamla medierna och alternativmedierna handlar om att de gamla medierna jobbar FÖR den mörka agendan som influeras från de internationella finansintressena, medan alternativmedierna jobbar MOT den mörka agendan. (Läs mer)

5 Responses to Nyårshälsning från SwebbTV

  1. hllviken skriver:

    ll

  2. hllviken skriver:

    Även detta var bra sagt av Michael Willgert:

    • Stadshuset i Minsk skriver:

      Mikael Willgert väljer helt fel utgångspunkt!

      Bortse från termodynamiken, och tacka för möjligheten som ges. Här ges en ypperlig chans att påpeka att koldioxidutsläppen ökar med ökande befolkning. Klimatdebatten borde vara en välsignelse för alla invandringsmotståndare.

      Den viktigaste åtgärden beträffande alla miljöproblem, inklusive koldioxid: Stäng gränsen för invandring. Länder med galopperande befolkningsökning behöver minska sina astronomiska födelsetal, istället för att bara dumpa överbefolkningen i Europa.

    • Stadshuset i Minsk skriver:

      Mikael Willgert nämner att det byggs mängder av nya kolkraftverk i Asien. Men han borde ha begrundat orsaken till detta. En stor del av Västvärldens industrier har flyttat till Asien, och detta har bidragit till att öka koldioxidutsläppen. Därmed har Mikael Willgert fel när han påstår att Europas agerande är betydelselöst. För att hjälpa miljön, så behöver Europa hämta tillbaka dom industrier som har flyttat till andra delar av Världen.

      Dom så kallade ”miljöskatterna” har hjälpt till att jaga iväg industrier från Sverige. På så sätt har ”miljöskatterna” skuld till ökade koldioxidutsläpp i Asien. Miljöpartiet, som är anhängare av dessa miljödestruktiva ”miljöskatter”, är alltså en stor miljöskurk.

      Kampen för en bättre miljö, börjar med att avveckla Miljöpartiet.

      Skribenten”hllviken” skrev:

      ”Det har du rätt i – men
      det ena utesluter inte det andra!”

      – Hur menar du? En ökande befolkningsmängd är icke förenligt med minskat behov av fossila bränslen. Det ena utesluter det andra i högsta grad.

      Påstådda miljövänner som vurmar för invandring, är falska miljövänner. Dom har svikit miljön. Invandringsmotståndare bör exponera att dom falska miljövännerna har svikit miljön. Det gör man inte genom att argumentera mot miljöproblemens omfattning. Tvärtom.

      En invandringsmotståndare har ingenting att vinna, men allt att förlora, på att argumentera mot miljöproblemens existens. Det är som att göra självmål samtidigt som motståndarens mål står öppet.

Lämna en kommentar