Vad var det dr Jackson sade om de ”apatiska” barnen ?

Nu har ”apatiska barn” trätt fram och berättat om den tortyr de utsatts för av sina föräldrar när de var små. Det är Magasinet Filter som har gjort ett reportage vilket också har uppmärksammats i Expressen.

I november 2017 gjorde SwebbTV ett program med dr Thomas Jackson som berättade om det lidande som barn fortfarande utsätts för. 

Dr Jackson har fortsatt att uppmärksamma detta trots smutskastning i SVT och andra ledande medier. Därför är det särskilt glädjande att bedrägeriet nu ytterligare kan avslöjas. Mediernas agerande har gjort att mängder med barn har skadats och till och med avlidit.

Se detta viktiga program i SwebbTV för att förstå det bedrägeri som har pågått i så många år och som har möjliggjorts av SVT, DN och andra medier. 

Många tror att epidemin med de apatiska barnen har gått över. Men detta är fel vilket har uppmärksammats av BBC i slutet av oktober 2017. 

BBC ställer frågan varför denna epidemi endast förekommer i Sverige
Vi ska lyssna på citat ut BBCs reportage och få problemet förklarat av psykiater Thomas Jackson som är specialist inom ett flertal områden. Han har mycket lång erfarenhet som läkare och redan 2005 blev han uppmärksammad tillsammans med andra meriterade läkare som pekade på barnens lidande.

Han får också stöd internationellt för sin bedömning av frågan, bland annat av Professor Marc Feldman vid University of Alabama, som vi också får möta i detta program.

Thomas menar att vi står vi inför en sjukvårdsskandal och ett bedrägeri som är oerhört stort och som sätter Sverige i en besvärande dager. En skandal avsevärt större än Karolinskas luftrörsskandal och ett bedrägeri som omsätter många miljarder kronor !

Han ger journalisterna och Public Service skulden för detta och menar att de läkare som slagit larm har blivit uthängda och utestängda från debatten som istället fått föras av personer utan djupare kunskap inom området.

Thomas berättar också om stämningen mot Jan Helin som inleds i Stockholms tingsrätt 22 november kl 9.00

SR skriver på sin hemsida (Obs! inte satir):
”Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet.
Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.”

SVT skriver på sin hemsida (Obs! inte satir):

”SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet.”

/Elfyma+

Lämna en kommentar