Klimatfascismen – cui bono?

Klimathyckleriet tar sig alltmer absurda uttryck.
Stockholm förbjuder tomgångskörning av privatbilar, samtidigt som rikingarnas gigantiska kryssningsfartyg får elda på med smutsig bunkerolja medan de ligger i Stockholms hamnar.
https://www.natursidan.se/nyheter/kryssningsfartyg-orsakar-lika-mycket-utslapp-som-miljontals-bilar/

Hycklarna vill inte stöta sig med rika dollarturister, som på sin höjd köper en liten souvenir när de gör sina korta strandhugg runt om i världen.

anthropocene

Hela västvärlden har drabbats av en klimatalarmism som är på väg att övergå i ren fascism och därmed totalt underminera den västliga hegemoni som dominerat världsordningen i ett halvt årtusende. Detta sker samtidigt som ekonomin i Asiens megastaters utvecklas i en aldrig tidigare skådad takt. Därmed kommer dessa lätt att beröva den klimathysteriska västvärlden den ledande rollen i världsekonomin inom några få decennier. I de asiatiska staterna är klimatfrågan en fråga med låg prioritet. När FN häromåret gjorde en global opinionsundersökning, där världens medborgare fick rösta på vilka av ett dussintal frågor som de prioriterade att FN skulle ägna sig åt, då hamnade klimatfrågan i botten.

För att vi skall förstå vad som händer våra samhällen i väst måste vi analysera bakgrunden till att vi har drabbats av denna klimatångest som öppnat för rent fascistiska strömningar i våra samhällen.

Den angloamerikanska oligarkin

Västvärldens och i synnerhet USA:s starka ekonomiska utveckling…

Visa originalinlägg 1 407 fler ord

2 Responses to Klimatfascismen – cui bono?

  1. Blodsven skriver:

    Miljömupparna tror att de gör något bra, fast de gör tvärtemot för miljön. Ta bara sophanteringen i de flesta bostadsområden, där man tvingat bostadsbolagen att bygga om för sortering. Vad idioterna inte begripit är att det går åt en kranbil för varje kärl. Upp till 4 kranbilar om dagen står på tomgång och tömmer varsitt kärl, så den miljöbesparingen har naturligtvis motsatt effekt. Alla som röstar på MP bör omedelbart söka vård eller bli omyndigförklarad…

    • elfyma+ skriver:

      Lägg därtill att de sorterade soporna ofta blandas vid hämtning eftersom återvinningsföretagen inte klarar av att separera hanteringen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: