Professor Arnsberg om vad som gör en kultur stark.

Vi får möta professor i Etnologi Karl-Olov Arnstberg i Thailand, där han i denna andra del av intervjun motiverar på vilket sätt han menar att islam ger en starkare kultur än den svenska kulturen.

Arnstberg inleder med att förklara att en kulturs styrka hänger ihop med dess självförtroende. Det har pågått en kamp mellan den kristna kulturen och den muslimska sedan mer än tusen år.

Man kan i ljuset av den tidigare kampen om Europa objektivt se massinvandringen till Europa som ännu ett invasionsförsök. (Läs mer)

Uppdaterat 31/3-19
Allt fler anser att det är viktigt att samhället bygger på kristna värden. I samband med valet 2010 svarade 20 procent att det var viktigt men i valet i höstas svarade dubbelt så många att det var viktigt. Det visar en undersökning som Survey-institutet på Linnéuniversitet i Växjö gjort. (SR P1)

/Elfyma+

One Response to Professor Arnsberg om vad som gör en kultur stark.

 1. Sande skriver:

  behöver inte vara en religion som håller ihop ett land starkt men däremot absolut viktigt är en homogen befolkning med en lång tradition-kultur-sedvänjor och värdegrund mycket viktigt som tex den svenska. Andra länder med homogen befolkning är KIna-S-Korea och Japan där man slipper etniska sönderslitande konflikter emellan olika grupper och där ekonomin blomstrar.
  Detta gillar inte banskters elitisterna utan vill slå sönder alla homogena lände via FNs ”migrant replacement” programmet där man hävdar att en åldrande befolkning hos Europa och ovan länder behöver bytas ut för att de ska klara sin ekonomi……………….
  FN vill tex fylla Japan med 40% skräpfolk troligen ej av välvilja skulle jag säga…..
  Naturligtvis är det hela en falsk narrative för att helt enkelt slå sönder homogena länders etnicitet och kulturer. Man jobbar efter konceptet
  ”Divide & Concuer” dvs söndra & härska
  Ett Sverige med enklaver av olika kulturer och folk kommer leda till splittring och försvagning och ändlösa konflikter – och enligt FN själva förutspått att Sverige ska bli ett U-land år 2030 om ca 11 år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: