Repris: Det är synd om insnöade Stockholmare.

Södermalms klimatsmarta alarmister är så övertygade om jordens uppvärmning att de blir överraskade varje gång det blir vinter. De har inte ens brytt sig om att skaffa sig snöspadar, sätta på vinterdäck och beställa snöröjning  -innan snön kommer. Repris från 2012.


Insnöad Moderat som behöver hjälp med hemläxan, toastädningen, hummern och drinkarna.

De arma stockholmarna lever i en artificiell värld beroende av de ”lågutbildade lantisarna” (Sverigedemokraterna ?) som försörjer huvudstaden med mat, elektricitet, värme och vatten, hämtar deras sopor och tar hand om deras kokainindränkta avföring.

Huvudstadsborna är så hjälplösa att de t o m behöver skattesubventionerade personliga RUT-assistenter för att städa sina skitiga toaletter, för att knipsa hummern och för att blanda sina drinkar.


Vi blir alla insnöade utan de ”lågutbildade lantisarna”

Och när det snöar över huvudstadens tidningsredaktioner, och när det skattefinansierade minglet på Kungliga Operan och Dramaten riskerar att snöa in, beskrivs det som nationell katastrof och rikslarm utgår.


Gör en insats för de nödställda – Stöd Snow Aid for Stockholm !
Umeå har bidragit med lastbilar (VK)..

Relaterat:
Flopp för feministisk snöröjning i Stockholm

//Elfyma+

6 Responses to Repris: Det är synd om insnöade Stockholmare.

  1. Hans Nilsson skriver:

    Lite snö är det sista som skall oroa sig för i vårt så sargade land.

  2. Ale skriver:

    Är de inte det då?(Stockholmare smartare än lantisar?) 😉

  3. Josef Boberg skriver:

    Det blir nog mer och mer av snö i framtiden, tror jag…

    CO2 Contributed by Human Activity: 12 to 15ppmv

    M a o att mänsklighetens fåtaliga ”korn” utsläpp av CO2 – relativt den ”oändliga” CO2-mängd som är i rörelse i myllan, haven, atmosfären, floran, faunan osv – i någon avgörande grad skulle kunna förändra klimatet till varmare är en ren bluff (ingående i sak om det här). Det är helt enkelt ett påhitt – som de 13 globala oligarkerna = finansfamiljerna – som har styrt = vanstyrt världen ekonomiskt = politiskt sedan mer än 100 år tillbaka – tjänar multum med slantar på. Thats it – eller ?

    Om hur Wi av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna i världens länder – kan göra något åt oligarkernas vanstyre här

  4. Maja Dacke skriver:

    Ja, det är verkligen synd om de stackarna som förväntat sig Medelhavsklimat NU efter alla varningar som de falska profeterna ylat om.

    Hihihiiiiii!

  5. […] sandstormarna i Stockholm som beskrivs som snökaos i […]

Lämna en kommentar