Rapport från Folkets Demonstration 24sept 2016

Folkets Demonstration kunde genomföras som planerat trots idoga försök av de politiskt korrekta att stoppa evenemanget. Valet av plats hade polisen gjort- inte arrangörerna.
(Uppdaterat 26/9-16)

Själv höll jag på att missa allt pga det usla skicket på våra järnvägar innebärande att tåget bara kunde köra i snigelfart fram till huvudstaden. De som var smartare hade i god tid bokat en plats på Swebus. Det kommer jag också att göra i fortsättningen, eller så tar jag bilen i stället. (Löfven lovar rusta upp järnvägen efter valet 2018. Ett tomt löfte.)

Väl framme i Stockholm blev det språngmarsch till Raoul Wallenbergs torg, i stället för en efterlängtad strömmingslunch på Hötorgshallen.

Blev sedan inte insläppt av polisen. Torget var omgärdat av kravallstaket, poliser och vrålande vänsterpatrask som blockerade ingången och pekade finger. Fick springa runt torget ett par varv för att hitta någon öppning som ännu inte var blockerad. Varför låter polisen allt detta ske är obegripligt.

Sveriges Radio var på plats och kunde förtälja att demonstrationen var regeringskritisk (vilket är sant),  men var fanns de främlingsfientliga talarna som enl. SR hade bjudits in ? (SR).
Har regeringskritisk blivit synonymt med främlingsfientlig ?
Eller var det nationalsången som motiverade epitetet ?
Kvinnorna tal var, tillsammans med  Stefan Torsells, vassast idag.
Stefan Torsell. Nina Drakfors. Barbara Trusz. Annelie SjöbergUlf Holmgren.

fd-talare-1Främlingsfientligt att sjunga vår nationalsång ?

SVT, TV4, Expressen och Aftonbladet syntes inte till, men det brukar inte hindra dem från att fabulera ihop en historia grundat på ”sanningsvittnet” Expo.

Men Mona Sahlins lögner kanske vi nu slipper efter att hon ännu en gång ertappats med att ljuga och bedra.

Apropå Expo, så tyckte jag mig se några av dem smyga omkring. Var inställd på att ”intervjua” en av dem, men han blev nervös och pös iväg när jag började fibla med min videokamera.

odin

Nytt för dagen var att Soldiers of Odin var närvarande. De uppträdde helt öppet och det var inga svårigheter att prata med dem. Jag försökte givetvis ta reda på varför de var där och demonstrerade.

De tycktes dela demonstrationens paroller och demokratiska syfte.
Insinuationerna att det skulle handla om ett gäng kriminella nazister med odemokratiska värderingar tycks vara gripna ur luften. Det var ju inte dom som bråkade och väsnades på torget -tvärtom. Varför inte kritisera bråkmakarna (det goda våldet) bakom kravallstaketet i stället?

Soldiers of Odin expanderar och etablerar sig nu på allt fler orter,  till polisens och de kriminellas förtret. SoO lovade patrullera även i mina kvarter, så nu kanske man vågar ge sig ut på stan även efter mörkrets inbrott.

Nej, jag har inget förtroende för polisen – på förekommen anledning.

Har bl.a utsatts för två mordförsök, misshandel och skadegörelse utan att polisen lyft ett finger. Polisanmälningarna avskrevs rutinmässigt som ”uppklarade”.

Den politiserade polisen är ett skämt. Inte konstigt att ambitiösa poliser tröttnar och slutar.

Men polisen kan inte alltid blunda. (källa)

Sponsrar hellre idealister som Soldiers of Odin än en ineffektiv poliskår som ”hellre spelar innebandy än gör sitt jobb”, för att travestera Leif GW Persson. Risken är förstås att ”soldaterna” professionaliseras till beskyddarligor om polisen/politikerna inte i tid tar sitt ansvar och gör sitt jobb.

Soldiers of Odin har dock missat att skydda sitt varumärke.
Namnet kan därför missbrukas av meningsmotståndare som vill dj*vlas och misskreditera dem.
När man googlar på Soldiers of Odin så hamnar man hos Expo, Aftonbladet etc.

Tror att det här kan vara deras hemsida, men är inte säker.

PS.
Folkets Demonstrations hemsida hackades 24-25/9 och kunde inte nås.
Cyberkriget pågår för fullt.


Det är våra ”goda” landsmän som hotar vår säkerhet- inte Putin.
Läs nekrologen om allas vår Kjell Albin, så förstår du vad jag menar.

/Elfyma+

1 Responses to Rapport från Folkets Demonstration 24sept 2016

  1. […] Relaterat: Demonstrationen sett med mina egna ögon. […]

Lämna en kommentar