Folket demonstrerar igen den 19 mars

Nu är det dags igen att åka till lejonets kula i Stockholm och tala om vad vi tycker om Reageringen som inte tar sitt ansvar, kräva att den avgår och utlyser extraval.

Dagens lördagsintervju med MP:s ena halvrör visar att med MP i reageringen så blir det bara värre och värre. MP vill öppna gränserna så snart mottagningskapaciteten byggts ut.

Lördagen den 19/3 kl 13-15 samlas vi på Norrmalmstorg i Stockholm.
Kom i god tid, innan polisen spärrar av infarterna.

Arrangören uppmanar alla som kan, att filma och fota.
Bildbevisen kan vi sedan köra ner i halsen på ljugande media.
Men ta inte med egna banderoller eller plakat. Det gillas inte.

Vi kommer att mötas av provokationer och bespottning av dem som inte förstår bättre. Men det är något vi får stå ut med i dagens Sverige.

Läs mer på arrangörens hemsida.
Eller gå med i deras Facebookgrupp.

/Elfyma+

1 Responses to Folket demonstrerar igen den 19 mars

  1. Mkt behövligt.
    Migrationskrisen har bara börjat. Europas generösa migrationspolitik kombinerat med de nykoloniala krigen har skapat den största folkvandringen i modern historia till vår kontinent. De europeiska asyl- och gränsskyddssystemen är nära en kollaps. Medan ivern är stor bland svenska politiker att permanentera de nyanländas tillvaro i vårt land fortsätter hundratusenden att packa sina väskor i Eritrea, Afghanistan, Somalia och på många andra platser där man redan på förhand inte kan anses ha asylskäl, för en resa mot norra Europa.
    Besked om svenska ID-kontroller får knappast någon att helt vända på klacken.
    Utöver det så måste man förstå att i denna takt med just en övervikt av män inte fungerar,dels med hänsyn till den illavarslande våldtäktsstatestiken och/eller(kvinna/man( per ratio),det skall tillägas att för varje anländ person, oftast män så tillkommer efterföljande familj/ankarbarn inom kort,mao addera tidigare års med åtminstone ggr3 så begriper man relativt snabbt att det ej kan fortskrida,våren är nu här och det kommer att öka ngt så astronomiskt,det må låta hårt men ett stopp måste till,i annat fall omöjliggörs även att reda ut landet som sådant och för dessa med/om giltiga skäl som redan anlänt.
    Se även över ngr påståenden http://goo.gl/drbRw7

Lämna en kommentar