Lästips för dig som vill läsa om annat än dagens våldtäkter och bilbränder

Bloggen ”Det goda samhället” är ett välkommet tillskott för oss som trevar fram i mediamörkret.

Bloggen är kritisk till olika samhällsföreteélser, inte minst förljugenheten om invandringen och dess konsekvenser.

Ett flertal namnkunniga skribenter skriver på bloggen på ett uppfriskande sätt. Vi får hoppas att ärligheten är äkta och att bloggen orkar stå emot trycket när etablissemanget surnar till av deras skriverier.

En av dem är Patrik Engellau. Han menar på fullt allvar att vi ska vara skeptiska till allt, inte minst media och myndigheter som förvränger sanningen och som t o m ljuger oss rakt upp i ansiktet, när det passar deras agenda.

En annan samhällskritisk blogg är ”Antropocene” som drivs av nestorn Lars Bern. Bloggen startades som en reaktion mot att den rådande ”växthusdoktrinen” inte fick ifrågasättas i MSM.

När Lars Bern insåg att det fanns andra ”doktriner” som inte fick ifrågasättas så har bloggen även tagit upp frågor om invandringen, om bristen på verklig demokrati i kölvattnet av DÖ, och om yttrandefrihet mm.

Och om du kan slita dig från TV-såporna och radiosporten (ironi) så rekommenderar jag även ett besök på bloggen ”Invandring och Mörkläggning” som drivs av parhästarna Arnstberg&Sandelin.

Även deras blogg startades som en reaktion mot att deras artiklar aldrig fick framföras i MSM, trots att de själva har gedigna kunskaper om sina ämnen.

De skriver främst om invandring, kulturskillnader och de etniska konflikter som invandring från främmande kulturer kan föra med sig.

Det är glädjande att allt fler med seriös forskningsbakgrund vågar träda fram och säga sin ärliga mening.

Men det gäller än så länge bara forskare som lämnat karriären bakom sig och inte längre behöver fjäska för den akademiska maktapparaten.

Ha en trevlig helg !

/Elfyma+

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: