Äntligen går det uppåt för Mona Sahlin!

Upp i luften med ett jetplan för att festa på Mallorca. Gräsrötterna är nog glada inom Social(demon)kratin. Ur Expressen.

”Här går S-ledaren Mona Sahlin ombord på det specialchartrade planet till Mallorca. Hon har låtit sig bjudas in av festfixaren Micael Bindefeld för att fira hans 50-årskalas – tillsammans med den svenska kändiseliten.
– Det är uppseendeväckande att hon gör så här under slutspurten till kyrkovalet, säger Ulf Bjereld, statsvetare och ledande socialdemokratisk kristen politiker.
I Partiets officiella kyrkovals folder står det att ”kyrkovalet den 20 september är lika viktigt som de andra valen” och till Kyrkans Tidning att ”det är oerhört provocerande” att inte rösta i kyrkovalet.
– Det är det märkligt att hon är bortrest precis dagarna inför detta val, säger Ulf Bjereld, professor i statsvetenskap och ledamot av förbundsstyrelsen i den socialdemokratiska kristna organisationen Broderskapsrörelsen.
– Det finns en helt annan vilja nu än tidigare inom Socialdemokraterna att prioritera dessa frågor. Från det perspektivet sticker det ut i negativ mening att hon väljer att resa bort de sista dagarna före kyrkovalet, säger Bjereld.
Ungefär samtidigt som Sahlin, anlände statsminister Fredrik Reinfeldt till Arlanda. Reinfeldt var på väg till ett EU-toppmöte i Bryssel.
– Det som är känsligt med hennes resa är tajmningen. Man kan säga att hon lämnar politisk walk-over till Fredrik Reinfeldt under hans toppmöte i Bryssel
, säger Bjereld.”

Man kan undra på vad hon tänker med Mona Sahlin?

Mvh Varjager

Lämna en kommentar