Unga moderater vill ha segregation

Integritet,  jobb och inga människor som kan bli av med sina medborgarskap och höga krav på svenskar, är de unga moderaternas recept för ett bra samhälle.

”Utanförskapet bland ungdomar är stort, men det är ännu större bland människor som har flyttat hit. Moderater kan inte fortsätta att presentera auktoritära lösningsförslag. Fler poliser, fotbojor och utegångsförbud applåderas kanske från de etablerade men vinner knappast sympati från de segregerade. De som behöver hopp har övergett idén om en röst på Moderaterna. För att återupprätta förtroendet behövs en ny integrationspolitik. Partiledningen föreslår tyvärr stämman att göra tvärtom; att göra segregation till en del av integrationen. Förslaget om att kunna återkalla medborgarskap måste avslås. Vilka restriktioner vi än klär detta i så skapar det två sorters medborgare: De som kan bli av med sitt medborgarskap och de som inte kan det.”

I stället borde hopp bli nyckelordet för alliansens integrationspolitik och kampen mot fördomar och rasism borde vara överst på dagordningen. Gärna svenskkontrakt, språktester eller poängsystem för medborgarskap, men aldrig utan motsvarande förväntningar på oss som redan är etablerade.

Niklas Wykman, Moderaternas politik tilltalar inte de unga”, DN Opinion

.

Niklas Wykmans syn på Sveriges utrikespolitik: Sverige ska frita fånge med våld i Eritrea, Varjager

Niklas Wykman gillar sharia, Varjager

Lämna en kommentar