Geert Wilders och Wafa Sultan talar om yttrandefrihet

Danske ‘lite-lite-lite-muslim’ Naser Khaders parti Liberal Alliance försökte förhindra Geert Wilders att komma till Danmark i helgen. Konferensen genomfördes och Geert Wilders var med, fick ett varmt välkomnande och stora applåder.

Syrienfödda islamkritikern Wafa Sultan frågade Naser Khader om profeten MO var muslim eller islamist, men svaret uteblev.

Från Varjagerbloggen 2 maj:

“Naser Khaders parti Liberal Alliance hotar Danskt Folkeparti med att blockera upprustning av dansk kultur såsom domkyrkan och slott samt Fregatter om de fortsätter att kämpa för att Wilder skall komma till danmark.”

Läs hela blogginlägget: Wilders portad igen, Leffes blogg

Enligt Jihad Watch handlar det om en konferens om yttrandefrihet och en klimatkonferens som kan vara i fara i det fall “fascisten” Geert Wilders dyker upp på förstnämnda konferens:

Denmark delays freedom of speech conference to avoid offending Muslims — in case Geert Wilders shows up, Jihad Watch

Freedom of speech conferense delayed again, The Copenhagen Post Online

Geert Wilders a fascist?, Jihad Watch

.

Bloggaren Snaphanen var på plats på söndagens konferens, tog bilder och filmade och Fröken Sverige också. Vårt starka  EU-kort Kent Ekeroth var också där, och frågade Geert Wilders varför hans parti PPV inte planerar att samarbeta med någon särskild grupp i EU- parlamentet.

Deras dokumentation finns på länkarna nedan.

Geert Wilders blev intervjuad av danska tv2 i lördags och programledaren frågade Wilders hur många muslimer som utgör ett hot mot Europa, med sina åsikter om sharia och andra krav på muslimsk särbehandling och överhöghet som Geert Wilders talade om. Wilders kunde bara svara med siffor, men han är inget orakel. Varför tänker inte Europas journalister själva och tar reda på den verklighet de har omkring sig istället för att komma med korkade frågor. Fråga muslimer istället vad de vill ha och varför våld är en del av deras taktik i Europa och kom sedan själva med ett svar. Eller, menar våra politiker och journalister på allvar att man vill islamisera Europa?

Geert Wilders och Wafa Sultan i Köpenhamn 090514, I Mitt Sverige

Christiansborg online söndag d. 14.6, Snaphanen

Video: Geert Wilders in Copenhagen, 2009, Snaphanen

Geert Wilders tal i Köpenhamn, Kent Ekeroth

På Youtube finns intervjun i danska tv2 med den osanna och överdrivna rubriken. Den speglar inte Geert Wilders åsikter och inte ens de argument som han framför i denna intervju:

Geert Wilders in Denmark: Deporting millions of Muslims may be necessary Interview


.

Läs också Dansk folkepartis Pia Kjaersgaards veckobrev om konferensen om yttrandefrihet och islam i söndags:

Ytringsfriheden kender ikke til fløje, Spydpigen

1 Responses to Geert Wilders och Wafa Sultan talar om yttrandefrihet

  1. KLARTEXTEN! skriver:

    Det finns förstås endast ett islam, fundamentalistiska islam. Lite svårt för moderata muslimer ett erkänna.
    Turkiets president Erdogan håller med mig:

    Tony BLiar Still Blabbers About "Radical" Islam

Lämna en kommentar