Obegripliga vänstern

Som kära bloggkollegan Varjager, som inte sällan taggar sina inlägg med 68 flum, så gör jag samma sak här nu, skriver ordet 68 flum, flumvänstern och borde rada upp alla andra epitet som tyvärr måste vara med sanningen överensstämmande. Dessa epitet kan inte vara en kränkning mot dessa känsliga vänsterpartister och andra , de är mitt i prick:

Saxat från Muslimska friskolan:

”Moskéer ses som säkerhetsrisker. Därför sker infiltration av de moskéer i Sverige som anses utgöra fara. I USA kom det nyligen fram hur FBI infiltrerade moskéer. Det får nu hård kritik i en svensk vänstertidning som tycker att det är bra med muslimsk terrorism:

”Enligt en av landets muslimska organisationer, Muslim Public Affairs Council, MPAC, anmälde Ahmadullah Niazi år 2007 en person i sin moské som agerat misstänkt och nämnt planer om terrorattacker och heligt krig.

FBI:s Los Angeles-kontor meddelade att de skulle undersöka situationen och den misstänkte avstängdes från moskén i tre år. Enligt Ahmadullah Niazi tog FBI sedan kontakt med honom för att höra om han ville arbeta som avlönad informatör. När han vägrade säger han att de hotade att göra hans liv till ”ett helvete”.

Det är enormt kränkande för muslimer att bli misstänkta för terrorbrott och som bekant arbetar Säpo för att förstöra muslimers liv i Sverige, det står väldigt högt upp på deras lista. Säpo består ofta av rasister och nazister allra minst och Säpo gör läskiga tillslag i värsta deckarstilen mot helt vanliga, snälla muslimer som bara går till moskén och sedan går hem och älskar fru och barn och det svenska samhället. Eller?

Saxat från Webmagasinet REBELL:

”För ca ett år sedan hungerstrejkade afghanske medborgaren Arid Habibi för att få stanna i Sverige. Han satt då i Migrationsverkets förvar i väntan på utvisning till Afghanistan. Snyftreportagen var många i media. Bland annat fabricerade den ökända invandrarkramartidningen Yelah ihop en snyftare av rang som gick ut på att det inte fanns någon som helst möjlighet att utvisa Habibi.

Farid Habibi fick senare permanent uppehållstillstånd tack vare en massiv kampanj från bl a sossarna, SSU, dumsossen Reza Javid (har lämpligt nog raderat sin sida om detta) och vänsterpartiets mest framträdande stolle Kalle Larsson. Detta alltså trots att det i flera instanser befunnits saknas flyktingskäl……” fortsättningen på denna länken: Öppet brev till sossarna, Reza Javid, Kalle Larsson mfl.

I Arid Habibis fall kommer man säkert försvara honom med att han är rädd att bli utvisad igen och det förakt och den rasism han mött då han kämpat för att få stanna, har traumatiserat honom så hårt att han nu måste våldta och misshandla. Dessa kvinnor som stått i vägen för honom har inte förstått hans lidande och de har säkert på något vis bjudit ut sig för honom, eller bara inte respekterat honom. Det brukar vara den vanliga förklaringarna till invandrarnas våld mot i synnerhet svenska kvinnor och våra barn i skolorna, så varför inte nu också? Någon annan som har en bättre förklaring så dela gärna med er!

Lämna en kommentar