Cherin Awad arbetar som jurist i slöja

Cherin Awad, Halal-tv-fundamentalisten, får som hon vill, Sverige blir bara mer och mer islamiserat och nu tränger de också in i vårt känsligaste område: rättsväsendet!

”Cherin Awad har goda chanser att bli den första svenska advokat som jobbar i slöja. I måndags började hon sin pionjärgärning på en advokatbyrå i Stockholm.”

Hennes chef, advokat Ismo Salmi, tycker det är självklart att respektera andra religioners vanor och att det är viktigt att bejaka mångfaldskulturen.
Hon gör ett bra jobb och värderas enbart utifrån det, säger Salmi.”

Sydsvenskan


Cherin Awad, som anser att något modifierade sharialagar är bra för muslimska kvinnor i Sverige. Vad mer för typ av pionjärgärning ska hon bedriva i Sverige. Det vågar jag inte ens tänka på med tanke på den syn hon och de andra visade upp i Halal-tv.

*

Uppdatering:

På bloggen Muslimska friskolan finns information om vad den advokatfirma, som Cherin Awad är anställd på, bedriver för typ av ärenden.

Advokatfirman som TT vägrar ange heter Åberg & Salmi. Den sysslar bland annat med utlänningsrätt:

”Åberg & Salmi – en fullservicebyrå i tiden

Vi är en byrå som genom våra medarbetares specialistkompetenser har utvecklat en bred erfarenhet av framförallt fastighetsrätt, avtals- och köprätt, försäkringsrätt, familjerätt och utlänningsrätt.”

Cherin Awad blir första advokaten i slöja, Muslimska friskolan

*

På advokatbyrån Ågren & Salamis hemsida kan man dessutom läsa:

Vi talar ditt språk
Språkkompetensen på firman är mycket bred. Våra medarbetare talar bland annat finska, engelska, portugisiska, turkiska, kurdiska, arabiska, tjeckiska och ryska.”

Inte svenska då, eller?

http://www.abergsalmi.se/

*

Varken Halal-tv eller Robin Shadowes kanske behöver en närmare presentation vid det här laget. Därför, något modifierad, kommer en repris på ett skämt som Robin Shadowes snickrat ihop på forumet Exilen, som jag ärligt tog till Varjagerbloggen i oktober:

“- Vad kallas det när Cherin Awad öppnar munnen?
– Huckleri!”

*

I Danmark är det förbjudet att bära slöja i domstolen. I Storbritannien får muslimska kvinnor t o m bära niqab, bara det inte hindrar dem från att göra sig hörda!!:

I Danmark genomförs förbudet för domare att bära slöja i rättssalen, med stöd av socialdemokraterna. Där är islamkritik helt legitimt med brett stöd av politikerna:

“Truslen om en retssag om tørklædeforbuddet for dommere får ikke Socialdemokraterne til at vakle i støtten til regeringens lovforslag om forbud mod religiøse symboler i retssalene. »Vi støtter forslaget og kan ikke se, at der skulle være tale om forskelsbehandling«, siger retsordfører Karen Hækkerup (S).”

Politiken 2009-01-21

Från bloggen Politiskt Inkorrekt


”UK Muslim lawyers win right to wear veil in court : Another step towards Londonistan :

UK Muslim lawyers win right to wear veil in court
11/10/2006 11:30:00 AM GMT
Muslim female lawyers can wear the full-face veil, or Niqab, in the courtroom as long as it doesn’t prevent them from being heard, the head of a network of British immigration courts ruled on Thursday, according to the Jerusalem Post.”

Daniel Pipes.org

1 Responses to Cherin Awad arbetar som jurist i slöja

  1. Marianne Friberg skriver:

    Kan ngn tala en otrogen muslim till rätta ty ingen muslimsk grupp gör det! Jag trodde föreningar fick bidrag för att göra nytta … Sms:a 0708886714! Talar franska, engelska, finska, arabiska, tyska, hebreiska samt modersmålet svenska, så kommunikationsproblem borde ju icke föreligga!

Lämna en kommentar