Läs och begrunda vad som eliten vill göra.

Pandemin visade tyvärr mångas fula tryne. Som att vi inte har någon opposition när det kommer till kritan och att vi har en regering som så fort de kan vill inskränka folks grundläggande fri- och rättigheter. De kunde bara inte den här gången i lika stor utsträckning på grund av våra gedigna grundlagar.

Men det vill de ändra. Såklart.

Det är sittande regeringen som avgör vilka sjukdomar som ska klassas inom ramen för Smittskyddslagen och nu vill de via den lagen få möjligheter de gick miste om under Covid. Men nästa gång, då jäklar.

Och eftersom socialisterna i Rosenbad inte respekterar utredningsväsendet ska allt gå snabbt och det är som vanligt en enmansutredare, mer regel än undantag tyvärr för de författningsföraktande sossarna.

Rebecca skriver det klockrent och tydligt.

Regeringen vill kunna införa lock-downs för obegränsad tid. För sjukdomar som de själva har makten att klassa som samhällsfarliga, det vill säga det behövs inte en av WHO utsedd pandemi ens.

De vill också kunna ge böter eller fängelse för individer som bryter mot reglerna.

Läs allt här.

Varjager

4 Responses to Läs och begrunda vad som eliten vill göra.

 1. euroM skriver:

  ….varning för de sk”ensamutredare” som i detta fall vilket innebär i princip 0 insyn till hur-varför beslut fattas…….dessutom är ensamutredare perfekta måltavlor för påverkan ifrån olika typer av lobbister och annat otyg….endera via hot eller belöningssystem….

  …….pandemilagen är önskeverktyget för förtryck och manisk kontrollbehov…där psudopandemin passar väl in…en fictionfara som i själva verket inte ens påvisats existera på vetenskapliga grunder…och bevis för pandemi anges ofta de sk PCR-testerna som inte fungerar som specifika virusletare…de kan alltså inte användas på det sätt de gjorts..vilket dess uppfinnare gång på gång sagt…(se Karyy Mullis på Bitchute)

  ———————————————————————————–

  ..i Kina har de marxistiska kontrollfreaksen till politiker fått landet i kaos där bla man använder de sk QR-koder till allt för att:besöka butiker-köpcentra-restauranger-åka buss/tåg….där du måste tom göra PCRtester var och varannan dag annars kommer din mobil visa gul-röd varning och du kan alltså hindras tex ta dig hem..
  enligt vissa så lagrar QRkoden allt möjligt om dig där tom din ekonomi-politiska hemsvist.dina rörelsemönster mem lagras,,,
  dessa sk ”covispass” eller som de heter greenpass-hälsopass är lömska snokare som vill veta lite för mycket om dig.. de ingår i det sk ”social scoring systemet” där du poängsätts huruvida bra medborgare du är dvs om du gillar regimen eller ej :)..

  —————————————————————————

  sevideon om hur de politiska marxistiska skurkarna till politiker i Kina förtrycker sin egna befolkning…dags nu för Kina att en gång för alla bura in dessa hens en mass….ty de är inte mer än en handfull tyranner som lätt skulle kunna övermannas faktiskt……….

  se videon på länken nedan

  https://www.bitchute.com/search/?query=qr%20code%20china&kind=video

 2. euroM skriver:

  …inte bara Australein som begåvats med tyranniska politiker så även NZ vars ledare lydigt följer de scripts som WEF(world economic forum) lanserar via WHO-CDC

  mer på länken om NZ inför QR-controll mania en mass…sk överkontroll av medborgarna

  https://covidtruefacts.blogspot.com/2021/06/jacinda-adern-new-world-order-hitler.html

  ————————————————————————————-
  Jacinda Ardern
  jacinda.co.nz
  Jacinda Kate Laurell Ardern is a New Zealand politician who has been the 40th prime minister of New Zealand and leader of the Labour Party since 2017. She was first elected to the House of Representatives as a list MP in 2008, and has been the member of Parliament for Mount Albert since March 2017.Wikipedia

 3. euroM skriver:

  ….flera labtester visar på märkliga ingridienser i de sk covidvaccinerna som i själva verket är mRNA expriment injektioner mem
  mer om detta hos Stewpeters Show (Bitchute videoplatform)
  där dr.Carrie Madej berättar mer om dessa nanopartiklar-graphene mm
  videon på länken nedan

  © 2017-2022 Bit Chute Limited
  Dr. Carrie Madej took a look at the Moderna, Pfizer, and J&J Vaccines under a Microscope!

  https://www.bitchute.com/video/whKhJZYeP92C/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: