Vem bryr sig om 180.000 långtidsarbetslösa?

Effekterna av massinvandringen är stor. Men det svenska folket ska betala.

Jenny Piper

Långtidsarbetslösheten är rekordhög i Sverige. Flyttar man ihop alla långtidsarbetslösa kan det jämföras med Sveriges fjärde största stad – 180.000 och fler kommer det bli.

Detta hör delvis ihop med de senaste decenniernas oansvariga migrations- och integrationspolitik. Varannan invandrare i arbetsför ålder kan i dag inte försörja sig själv. 100.000 personer i Sverige har varit arbetslösa i mer än två år och det fortsätter öka enligt Arbetsförmedlingen. 80.000 har varit arbetslösa i 1-2 år och 60.000 riskerar att bli långtidsarbetslösa.

Denna grupp drabbas lättare av sjukdomar, såväl somatisk som psykisk och kan även fastna i missbruk samt kriminalitet samtidigt som hela familjer påverkas. Människor som slås ut är en samhällskostnad som är omöjlig att beräkna.

Ändå är detta ingen het valfråga inför höstens val eftersom det inte är en fråga som man vinner medelklassväljarnas röster på.

Denna stora grupp av människor är samtidigt en osynlig grupp som varken hörs eller…

Visa originalinlägg 118 fler ord

One Response to Vem bryr sig om 180.000 långtidsarbetslösa?

 1. euroM skriver:

  ,,,troligen i undekant beräkningarna…av de ca 1 milj+ som inkommit inom de senaste 10 åren…. falskflaggade som flyktingar men som mem är ekonomiska migranter hitlockade av svenska politiker + där mängder av G Soros NGOs gjort allt för att få dem till Europa inkl Sverige…det hela är en förstörelseplan ingenting annat………..
  siffran 100000 arbetslösa bör istället vara uppåt 3-400000 arbetslösa då inräknade de oregisterade sk illegala som ingen vet hur många de är i landet..som även de får bidrag en mass
  summan av illegala kan vara uppåt 10000-100000 pers??….då myndigheterna i Sverige tom hindrade en folkräkning nyligen vilken skulle högst troligen finna oädligt mycket mer utlänningar i landet än vad som offiielt sagts
  ….
  …..detta är naturligtvis ohållbart på alla sätt och i stort sett alla kommuner i landet har miljonskulder.idag…….

  FN vet att sveriges politiker är lättlurade och korrumperade(läs köpbara) vilket leder till att Sverige blir ett U-land om ca 8 år…allt enligt FN själva..se länk nedan

  https://libertyunyielding.com/2018/01/13/according-un-sweden-become-third-world-country-2030/
  ……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: