BITTE ASSARMO: Det svenska kulturarvet är viktigare än någonsin

Förra årets mest lästa text på Det Goda Samhället var en text jag skrev med anledning av Anders Zorn-utställningen på Nationalmuseum. Expressen hade valt att skicka dit en recensent som dels föraktar och hatar Zorn, dels saknar all förståelse för svenskarnas kärlek till sitt kulturarv. Jag tror inte det är en slump att just den […]

BITTE ASSARMO: Det svenska kulturarvet är viktigare än någonsin

One Response to BITTE ASSARMO: Det svenska kulturarvet är viktigare än någonsin

 1. euroM skriver:

  Expressen som ägs av Bonniers vars ägare tillhör en tribe som hatar gentiles speciellt vita sådana…och har gjort så sedan decenneir ja om inte sekler faktiskt…..via bla genom den starkt antivita antityska Frankfurtschool (läs kulturmarxism-cultural marxism) där figurerna där konspirerade på alla vis emot det tyska samhället,,,till slut tröttnade tyskarna och tvingade dem fly till Usa där de naturligtvis genast satte igån sina illdåd ……

  Sverige är illa tilltygat av just kulturmarxism i decennier där ens egen kultur förminska och förlöjligas en mass…där tom sådana som M Sahlin uttryckt ”vad är svensk kultur?? tramsiga saker som midsommarfirande mm”….

  ….hos kulturmarxistiska SVT i programmet ”allt för Sverige” för några år sedan..beskrev programledaren att ”svenska migranter i usa var av den värsta sort av alla-de söp-slogs och betedde sig som svin osv…….de stackars svenskättlingarna såg mem förvånade ut…….när de fick höra denna praktlögn……..

  ————————————————————————————

  se bild nedan var kulturmarxism egentligen står för hur antivit den är på alla sätt……..medlemmarna hos Frankfurtskolan tillhörde alla den minoritetstribe som alltid hatat vita folk..
  klicka för att förstora bilden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: