Erfaren forskare och WHO-insider kräver stopp för covidvaccinering

New world order. De är ute efter våra barns liv.

Jenny Piper

Astrid Stuckelberger har 30 års erfarenhet som forskare och har arbetat flera år för WHO med pandemi som sin specialitet samt har även meriter från FN. Tidigare i år kom hon ut som WHO-visselblåsare och i en nyligen publicerad intervju med en norsk tidning slår Stuckelberger fast att der inte finns någon pandemi, att det existerar djup korruption och forskningsfusk samt att det varit rekordmånga dödsfall av covidvaccinen.

Stuckelberger säger att hon är mest oroad över att sprutorna inte innehåller vaccin, utan är ett biotekniskt syntetiskt experiment eftersom det innehåller genmodifiering som GMO, vilket människor borde ha informerats om.

-”Det farliga med vaccinet är att den triggar infektion. Jag tror inte att det är spikproteinet som är problemet, utan att vaccinet innehåller grafen (en form av kol som kan orsaka celldöd och inflammationer). Det är dödligt och nu har vi statistik på det. Vi vet.”

Stuckelberger konstaterar också att WHO…

Visa originalinlägg 531 fler ord

2 Responses to Erfaren forskare och WHO-insider kräver stopp för covidvaccinering

 1. euroM skriver:

  ,,,här berättar hon om korruptionen hos WHO som i princip styrs av Gates foundation…alltfler som hoppat av org som CDC-WHO kommer ur garderoben nu..och berättat om mem kriminella verksamheten hos dessa org..

  ————”This interview with WHO whistleblower Astrid Stuckelberger pprovides insight into the inner workings of the organization. She worked on the International Health Regulations in multiple countries which form part of the legalese of how the pandemic was declared world wide. Listen to her perspective on how the actions of the WHO violate their own regulations”………

  © 2017-2021 Bit Chute Limited
  Planet Lockdown | W.H.O Whistle Blower Astrid Stuckelberger | Global Corruption

  https://www.bitchute.com/video/A17H8QCOMuY3/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: