Jim Garpenkrantz – en farlig och störd sexualbrottsling!

I det feministiska Sverige.

SVERIGE & BROTT


Jim Garpenkrantz – Sveriges farligaste sexualbrottslingar!


Sveriges värsta sexualförbrytare är nog Jim Garpenkrantz. Det då han uppvisar en sådan råhet och en sådan sned och vriden störning att han är att se som fullständigt livsfarlig – för kvinnor!

Han är nu åter på tapeten igen, som oftast med dessa vidriga monster. Sexförbrytare som ju drivs av sådana sexuella störningar att man blir mörkrädd av att bara läsa om dem.


”Han brukar kallas för en av Sveriges värsta sexförbrytare. Nu åtalas Jim Grapenkrantz för nya brutala sexövergrepp mot en kvinna och för att ha tvingat henne att prostituera sig mot sin vilja. I förhör med polisen berättar kvinnan om hur hon träffade en ”speciell men trevlig” man på nätet. Men snabbt visade det sig att han hade en helt annan sida.– När han har bestämt sig för något så blir han helt svart i ögonen, säger kvinna

Det som driver…

Visa originalinlägg 694 fler ord

2 Responses to Jim Garpenkrantz – en farlig och störd sexualbrottsling!

 1. euroM skriver:

  …….den kulturmarxistiska antivita.MSMedians upplägg är solklar där du ska veta att en ”ond vit man” var/är Sveriges värsta våldtäktshen och iom de flyttas ditt fokus ifrån de verkliga våldtäkterna som orsakas av importerade U-landsgubbs en mass.,,,,,vidare beskrivs även en annan ”ond vit man” den sk ”hagamannen” som hatade kvinnor ….
  båda fallen är fiction och farbiricerat nonsense ifrån the lugenpress…
  men syftet då?? …för att sprida rädslor hos allmänheten och då främst kvinnor för galna vita män…det är det själva narrativet

  • euroM skriver:

   Bild: den arabiska sexgamet ”taharrush” där flertal arabgubbs antastar kvinnor…vilket blev vanligt sedan 2015 i Europa..
   vilket ledde till att flera musikfestivaler bla i Sverige valde att sluta med sin verksamhet då man inte kunde garantera flickornas säkerhet..

   klicka bild för att förstora den

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: