Kriminella invandrare plus det svenska rättssystemet vs Kenny Friberg…

https://swebbtv.se/w/e4frXGMg2GRNiabw3UKbgs?utm_campaign=cmp_2827369&utm_source=getanewsletter&utm_medium=email
Kenny Friberg, 21, rånades, misshandlades och utsattes för sexuellt övergrepp av ett invandrargäng i Malmö. Det brutala förnedringsrånet pågick i hela sex timmar. Kenny lyckades fly genom att hoppa ner i Malmö kanal. Efter händelsen fortsatte förnedringen i det svenska rättssystemet.

Under rättegången hånskrattade de tilltalade högt åt Kenny när rätten spelade upp filmen som visar brottsoffret med en pistol i munnen. Den filmade hade också spridits i sociala medier. Men inte ens då blev det några åtgärder från rättens sida, enligt Kenny Friberg. Filmen spelades upp gång på gång, och förövarna fortsatte hånskratta. Till slut fick Kenny nog.
– I stridens hetta ställde jag mig upp och gjorde Hitlerhälsning och skrek ”Sieg Heil” två gånger. Jag ville kränka dem tillbaka, eftersom de kränkte mig varje gång filmen spelades upp.

Detta tog rättssystemet på största allvar och dömde Kenny för hets mot folkgrupp. Invandrarna gick nästan helt fria.
– Vi fick säga hejdå till vår mamma i fem minuter i ett rum i tingsrätten. Sedan skickades vi med full fart upp till en annan stad. Jag har haft skyddad identitet i tre och ett halvt år totalt.
……………..

Se SwebbTV-videon ovan. Troligtvis blir ni lika frustrerade över tillståndet i Malmö och Sverige som jag..!

Hur länge ska det få fortsätta innan svenska folket säger ifrån och kräver ändring..?

Suck…

//Kenneth Sandberg

5 Responses to Kriminella invandrare plus det svenska rättssystemet vs Kenny Friberg…

 1. euroM skriver:

  …ytterligare en ”hittepå” story där medierna hetsar grupper emot varandra vilket de gillar…den vita pojken som hamande i vattnet gjorde sedan en ”nassehälsning” vilket är mem fånigt…den vita pojken var tydligen ond nasse mao 🙂
  dessa stories fabriceras en mass varje dag….där den ena storien är mer fantasifull än den andra osv……….(som tex pilbågsmannen eller den sk ökände ”lasermannen” för ett antal decennier sedan som var fabricerad medial bs helt enkelt)

  MSMedierna ägs av en ”tribe” som sätter en ära att ljuga för gentiles och gör så i princip varje dag…………detta ät ett jätteproblem inte bara i Sverige-Usa utan mem globalt faktiskt………

  • euroM skriver:

   …några quotes ifrån den ”heliga skrift” ifrån den tribe som tyvärr äger i princip all media idag inkl SVT som de kapade för några år sedan där de viktigaste chefsposterna innehas av dem ….,detta är kontroversiellt för de allra flesta och troligen något som man värjer sig ifrån som ngt osant men bedöm själva

   the choosen ones may lie to non-choosen ones (gentiles) Baba Kamma 113a.beskriver detta ” the choosen ones” may use lies (”subterfuges”) to circumvent a Gentile…………
   eller ”Yebamoth 98a.; all gentile children are animals.

 2. euroM skriver:

  OT-off topic

  md Carrie Madej berättar om WEFs(world economic forum) och elitens planer om att göra dig till en mem ”cyborg” integrerad med AI-artificial intelligence (läs superdator(er) som de hoppas på att styra dig i allt….det som kallas för ”the smart grid” som beskrivs av Rosa Koire-behind the green screen, se henne på Bitchute ev youtube
  flera av toppfigurerna hos kabalerna har talat om detta bla Klaus Schwab hos WEF eller Elon Musks projects (usa) det är alltså inte ngn konspirationsteori utan substans ………..

  © 2017-2021 Bit Chute Limited
  Covid 19 Jabs – A Gateway to Transhumanism / Dr Carrie Madej (Oct 23, 2021)
  https://www.bitchute.com/video/gqW2LmNAORcp/

  • euroM skriver:

   ….hos EU-parlamentet börjar vissa länder oroa sig för vad de sk ”covidpassen” egentligen är för något och man känner olust införa dessa….
   …..de sk covidpassen är en del av det marxistiska ”smartgrid systemet” där dessa inte bara har uppgifter om din vaccinationsstatus utan en hel del annat…samt att de sk vaccinerna som inte är vacciner i vanlig mening utan mem nanoteknik som injiceras i dig som sedan ska kommunicera med din smartphone+AI-datorer mm….där du iom detta kommer övervakas 24 tim/dyngnet…kalla det gärna för ”fotboja” för der är vad det är mem.
   se videom om parlamentet diskuterar dessa övervaknings-pass

   © 2017-2021 Bit Chute Limited
   EU-parlamentsledamöter uttrycker mycket oro över vaccinpass [SVENSK UNDERTEXT]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: