Polisen räcker inte till…

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/polisen-om-de-manga-dodsskjutningarna-vi-klarar-inte-av-det
Polisen om de många dödsskjutningarna: ”Vi klarar inte av det”
David Beyersdorf, skyddsombud vid sektionen för grova brott i Stockholm Nord, säger att medarbetarna slagit larm eftersom myndigheten inte förberett sig på det höga inflödet av grova våldsbrott och inte heller täckt upp bristen på personal med olika specialkompetenser.

Flera poliser som SVT talat med vill se någon form av kraftsamling för att på lång sikt slå ut gängen. Det är något som borde skett redan när dödsskjutningarna ökade kraftigt för flera år sedan, säger flera. De menar att de tillfälliga insatserna som varit bara har ”släckt bränder”.
– Som vi är organiserade nu så klarar vi inte av det. Det har gått förbi någon gräns för vad man bara kan stå och se på.
………….

Så välgörande att poliser ute i verksamheten slår larm om det som de styrande “inte såg komma”!

Att Polisens organisation och resurser ser ut som det gör, beror förstås på att de eminenta (suck) inrikes- och justitieministrarna Mikael Damberg och Morgan Johansson har haft det “goda” omdömet att tillsätta stolpskott som Dan Eliasson respektive Anders Thornberg som chefer för myndigheten..!

Efter valet september 2022 hoppas vi – för Sveriges överlevnad – att det blir ett radikalt lyft för Polisen och poliserna!

//Kenneth Sandberg

One Response to Polisen räcker inte till…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: