Invandringen och dess konsekvenser på M.

Det är en stor liberal villfarelse att alla Jordens raser, folkgrupper och länder egentligen är vita liberaler som om chans finnes bygger samhällen som den ”demokratiska högern” kan applådera och känna sig trygga med.

I Guatemala och Afghanistan och flera andra länder, så kommer de aldrig bli ”liberala demokratier” av vitt västerländskt snitt just pga det inte är vita folk som bebor och bygger dessa nationer.

Alla kan se vad som hände i Sydafrika. I detta land fungerade staten hyfsat så länge de vita innehade den suveräna makten, att det nu går åt helvete är inte så konstigt. De afrikaner som nu sköter ruljangsen, vet inte vad demokrati är. Foliehatten är mer än övertygad om att IQ och ”rasbiologi” icke faller väl på läppen som förklaringsfaktor hos den ”demokratiska s.k. vänstern!”

Sverige och massinvandringens katastrofala resultat beror nog till stor del på att den demokratiska vänstern fortsätter rösta på just de ”vänsterpartier” som förstört landet med sin verklighetsfrämmande politik. Den demokratiska vänstern klarar helt enkelt inte att själva bryta invanda mönster av självutplåning och självskadebeteende.

Nu har också den ”demokratiska högern” vaknat från den dvala de befunnit sig sedan Stridshingsten Reinfeldts dagar och hans katastrofala beslut att samarbeta med MP och öppna gränserna på vid gavel.

Det senaste förslaget från moderaterna är att skicka hem flyktingar med uppehållstillstånd som semestrar i hemlandet och det följer på ett helt batteri av åtgärder som om de genomfördes skulle göra verklig skillnad.
Språktest och förbud mot semester i sitt hemland är förstås bara marginella icke genomförbara struntsaker som möjligtvis kan lura tillbaka några pensionärer tillbaka in i S-fållan. Övriga vet att stängda gränser i minst 20 år samt stenhårt arbete under tiden med redan insläppta är det som gäller. Allt övrigt är bara kosmetika, utan relevans.

Den politiker eller parti som stänger gränsen och talar om på allvar att nu ska vi reda upp den här skiten, det kommer ta tid men vi ska verkligen försöka, den kommer locka stora massan, vem blir först?

I det korta perspektivet finns inget annat hopp än hoppet att moderaterna menar allvar med sin omsvängning och att SD kan pressa dem till allt fler eftergifter. Anser man att det inte räcker så bör man organisera sig för revolution eller statskupp men några sådana tendenser har aldrig tidigare har sett utanför moderaternas väggar.
Kan Ms kapp vändning vara en strimma ljus i det kompakta demokratiska mörker som råder. Låt oss hoppas att förslaget överlever att tröskas genom riksdagen för att stadfästas som reell praktisk politik. Foliehatten är försiktigt tveksam till Ms intentioner och långsiktiga uthållighet vad gäller den här typen av politiska förslag.

Nog hade det varit en fröjdefull syn att beskåda hur politikerklassen bryskt förs ut på kullerstenarna utanför riksdagshuset för att dömas och expedieras av en ståndrätt med kontrarevolutionär legitimitet. Men i brist på realisering av sådana rättfärdiga drömmerier så är detta ett litet steg i rätt riktning.

Frågan är om M vågar att genomföra dessa förslag om de borgerliga vinner nästa höst och driver igenom Stenergards förslag, kanske något mildrade av KD.

Läs resten på Foliehatten.

Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: