Misshandeln, våldtäkt,rån är inget farligt. Men en Hitler hälsning, ja då reagerar domstolen.

Efter 6 timmars tortyr – som filmades och lades upp på sociala medier – lyckades han till slut fly genom att hoppa i Malmö kanal.

Kenny var helt sönderslagen när räddningstjänsten drog upp honom ur kanalen, skriver Kvällsposten.

Han var övertygad om att han skulle dö och lyckades under tortyren skicka ett sms till sin mamma om att han älskade henne.

Efteråt fortsatte förnedringen – via det svenska rättssystemet. Gärningsmännen var nämligen snart ute igen och fortsatte att begå liknande brott.

Under rättegången satt de åtalade och hånskrattade högt när filmerna från övergreppet spelades upp. Ingen ingrep mot beteendet.

Kenny ställde sig då upp, gjorde en Hitlerhälsning mot invandrarna och ropade ”Sieg Heil” två gånger.

– Det snabbaste sättet jag kunde komma på att kränka dem var att göra som jag gjorde, i stridens hetta. Jag ville att de skulle ta illa upp, säger han till Kvällsposten.

Invandrarna reagerade aggressivt på detta och fick hållas fast. Rättegången fick avbrytas.

Redan samma dag åtalades själv Kenny Friberg för ”hets mot folkgrupp” – och dömdes senare för åsiktsbrottet, skriver Kvällsposten.

Den ene av förnedringsrånarna, som idag är 20, har nyss kommit ur fängelset efter att ha dömts för ett liknande brutalt förnedringsrån mot ytterligare en man. Efter någon vecka häktades han igen för nya brott.

Den andre, som idag är 21 år, friades för förnedringsrånet mot Kenny på grund av brist på bevis. Han sitter idag i fängelse för att att ha knivhuggit en ung man i bröstet.

Den tredje, äldre mannen, friades också för förnedringsrånet. Han är idag död – han sköts ihjäl på öppen gata två år efter övergreppet på Kenny och blev 25 år

Det är detta som gör mig vansinnig, dessa kreatur behandlar svenska folket som skräp. Dessutom stödjer våra korrupta politiker och domstolar dessa djur.

Varjager

Typiskt exempel på hatet mot svenska folket.

2 Responses to Misshandeln, våldtäkt,rån är inget farligt. Men en Hitler hälsning, ja då reagerar domstolen.

 1. euroM skriver:

  …storyn verkar ansträngd på många sätt och naturligtvis fick man med en ”heilande Kenny i mellanakten 🙂 som vit måste man heila i princip enligt tidningen …det här ingår i konceptet polariseringshets…….visst förekommer det problem men förstärks mycket via Medierna som gillar att du är rädd 24 tim/dyngnet

  ———————————————————————————–

  …massimporten av äldre samt framtida pensioner för de importerade som i stort sätt inte bidragit till systemet bli en enorm börda för pensionssytemen i Sverige………..det som FN lurade omvärlden med att U-landsimporten just skulle stärka pensionssytemen bla vilket de naiva politikerna i riksdagen köpte rakt av 🙂
  ————————————————————————————
  –Invandrarpensionerna ”en bomb”
  Publicerad 15 juni 2021 kl 12.34

  —-Ekonomi. De skenande pensionskostnaderna för utrikes födda är en bomb på väg att brisera. Det konstaterar Janerik Larsson, tidigare vice vd Svenskt Näringsliv, i en debattartikel——

  mer på länken
  https://www.friatider.se/invandrarpensionerna-en-bomb

 2. euroM skriver:

  OT-off topic

  läs Julia Caesar om coronapsykosen som drabbat omvärlden
  där medierna jobbat hårt för att just du ska vara rädd dyngnet runt i princip
  ……………….”Få kan tvivla på att det som pågår runtom i världen just nu är en masspsykos, utlöst av coronapandemin. Varför bär sig annars normala människor åt som drogade zombies som förnekar fakta och inte är mottagliga för information?2………………………

  https://juliacaesar.blog/2021/09/11/corona-utloste-en-masspsykos-da-har-fornuftet-ingen-chans/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: