Massinvandringen och dess lögner.

“För närvarande har vi inte mindre än 5 flighter per dagen till Istanbul med flygbolagen Turkish och Pegasus, som det i stort sett bara flyger så kallade flyktingar med. Personer från Turkiet, Irak, Iran, Syrien, Afghanistan etc. Istanbul är ju hub för hela Mellanöstern och Afrika. Dessutom har vi dagliga Emirates och Qatar-flighter som många även flyger med. Dagliga Ethiopian som somalierna, eritreaner etc reser med. I sommar hade vi även direktflighter till Beirut. Periodiskt har vi även haft dåliga direktflighter till kurdiska delen av Irak, dvs Erbil, Kirkuk m fl destinationer samt direktflighter till Jordanien.

Under pandemin har i stort sett alla dessa flighter gått som vanligt och “flyktingar” rest hem som aldrig förr. Innan det blev sommar och Europa och världen öppnade sig lite mer, efter att vaccineringen kommit igång var det upp till 80-90 % bara “flyktingar” som reste från/till Arlanda. Ofta hela familjer med en massa barn som gladeligen reser hem på semester till länderna de sagt sig flytt ifrån och behöva skydd ifrån. För oss som arbetar här är det ytterst provocerande att se detta resande. Att döma av mängden bagage de har med sig reser de ofta hem för lång tid också. Många har även med sig TV-apparater och dylikt som de checkar in.

Många kommer även “hem” till Sverige efter långa utlandsvistelser, de behöver då vård de inte kan få lite enkelt och avgiftsfritt i hemlandet.

Vi som arbetar här har även noterat att många av dem verkar ha det gott ställt att döma av de kläder, resväskor, mobiler och prylar i övrigt de reser hem med. Att flyga hem med 3-.6 småbarn som många gör lär inte heller vara billigt. Senast härom dagen såg jag en somalisk familj på 10 personer som reste hem med en massa bagage. I mina och alla kollegors ögon är det alldeles uppenbart att vi som nation blir sjukt utnyttjade av massa människor som uppenbarligen bluffat till sig asyl i Sverige. Vissa dagar kan det röra sig om tusentals som reser till sina forna hemländer. Och många som inte pratar ett ord svenska men ändå kommer med svenska pass eller permanenta uppehållstillstånd (LMA_kort) i sina händer. “

Läs resten här. Återigen bevisar verkligheten att våra politiker är korrupta.

Varjager

3 Responses to Massinvandringen och dess lögner.

 1. euroM skriver:

  …..massmigrationen till i-länderna därav då Europa säljs officiellt som ”flyktinghjälp” och iom det så höjs acceptansen hos allmänheten som man då lurar ganska enkelt faktiskt. Vad vi ser är helt enkelt FNs med hjälp av EU-kommissionen den sk ”Migrant replacement planen” som är en realitet alltså inte någon påhittad konspiration……..bara att Googla ”UN migrant replacement” så får ni träffar…..alltså är det hela ett gigantsikt bedrägeri att fylla Europa inkl då Sverige med U-landsmänniskor för att mem genomföra genocide dvs förstöra Europas etncitet-kultur och dessutom göra dessa länder fattiga där Sverige kommer bli Europas fattigaste land inom 8 år faktiskt allt efter FNs egna beräkningar för sweden.

  …….flera europeiska ledare har uttalat sig om att deras länder och Europa ”måste” blandas upp bla Sarkozy-Macron-Merkel
  i Sverige verkade Barbara Spectre för massinvasion av U-landsfolk som hon menade på ska hjälpa Europa och Sverige att ”överleva” (???) hon fick även ett pris ifrån kungen faktiskt…
  mao en som propagerat för folkutbyte för svenskarna får alltså pris av självaste konungen 🙂

  …i ett avsnitt hos SWEBBTV för ca 1 år sedan berättade en svensk affärsman att vid en av sina resor träffat på ethiopier som var svenska medborgare men som inte bott i Sverige på flera år…migranten sa att det var inga problem med det…inga frågor ifrån svenska myndigheter alls ………och verkar vara ganska vanligt….de kan ta långsemester 6 mån eller årsvis…no question asked
  flera cashar äve in trippla bidrag vilket tycks vara vanligt i Sverige
  och därför ser vi mängder av flyktingar i Sverige släpandes på mängder av shoppingbagar ifrån dyra märkesfirmor många av dem har även dyra bilar(??)

  massmigrationen inkl fejkpandemin via WEF-WHO-CDC är 2 viktiga ingredienser för att förstöra Väst för att då kunna infria WEFs talesman Klaus SAchwab om en önskan attfå till en ”Global reset” mao gör i-länderna urfattiga vilket Klaus menar på ska göra dig lycklig

  se REDICEs (usa) video om agenten Barbara Spectre på länken
  obs infon kan vara kontroversiell för många men bör komma ut

  …………….”Replacement activist and former head of Paideia, Barbara Spectre resurface in Israel for a conference called ”Our Common Destiny” together with Jacob Rothschild and Israel’s president, in an effort to ”achieve a unified vision for global Jewry.” What exactly is this event about and why do they invite a hateful individual like Barbara Spectre?”…………………………….

  https://www.bitchute.com/video/xDsWg5zpOsA/

 2. euroM skriver:

  I SwebbTV berättar G Sandelin om befolkningsörändringen som ansvariga i Sverige försöker dölja på alla sätt

  —Gunnar Sandelin om demografin i Fredagsintervju 2—

  https://swebbtv.se/w/h3uSMqKRhDf9922bWdDNDT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: