Miljöpartiet talar med kluvna tungor när de kräver både massinvandring och nettonollutsläpp

Hur känner du dig den här gråmulna morgonen – trött efter en dålig natt med ett uns av söndagsångest efter att ha varit ledig i två veckor som jag eller är du utvilad och redo för en ny arbetsvecka? Kanske kommer klimatångesten krypande när du känner efter? Bra! Det är nämligen precis den känsla man […]

Miljöpartiet talar med kluvna tungor när de kräver både massinvandring och nettonollutsläpp

One Response to Miljöpartiet talar med kluvna tungor när de kräver både massinvandring och nettonollutsläpp

 1. euroM skriver:

  ,,,,,,,,,,miljöpartiet är mem ett förkädd globalistparti som förordar FNs marxistiska planer för Världen samt KlaUs Schwabs marxistiska mål om att ”du blir lyckligare av att inte äga någonting”.

  ..,.. mycket troligt har MP nära samarbete med FNs UN-agenda 21/30 som även går under andra namn som tex Sustainabel Development och man försöker implemendera och påverka lokalt i stora städer och politikerna även så i Sverige med org ICLEI förklädda till miljöengagemang men i själva verket har en marxistsik agenda om att göra dig och ditt land fattig (se Klaus Schwab-WEF)

  mer om UN-agenda/Sustainabel development sök på
  Bitchut videoplattform : Rosa Koire
  där hon berättar om elitens mål att ha överkontroll på individerna samt avfolka landsbygden samt satsningar på skapa jättestäder sk Megapolis och där privat ägande förbjuds mm……………………

  Bild: FN är inte den filantropiska goda org som många inbillar sig utan har Globala ambitioner att gör dig fattig (se Klaus Schwab hos WEF)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: