Aftonbladet är en ren propaganda megafon.

Dessa rader är från Aftonbladet.

Från alla dessa länder bryter världens olycksbarn – som Karl Oskar och Kristina från Duvemåla på 1850-talet – upp för att söka bättre liv.

De vill att hela världen ska få komma till Sverige. Inget om att Karl Oskar och Kristina fick jobba hårt för att få mat på bordet. De fick inget serverat.

Det är där de förhandlar med långtradarchaufförer (de som i västerländska medier illvilligt kallas människosmugglare) om få köpa en plats på deras lastbilsflak. Gängse pris är motsvarande 5 000 kronor. Minst.

Pengarna har flyktingarna jobbat ihop i stenbrott eller som diskare på ett tehus. Det inte ovanligt att arbetsgivaren går upp i rök dagen innan lönen ska betalas ut.

Om de kan jobba ihop 5000 kr i ett stenbrott, då har de redan ett jobb.

Varjager

One Response to Aftonbladet är en ren propaganda megafon.

 1. euroM skriver:

  ,,,förunderligt att det fortfarande finns folk som läser kulturmarxistiska antivita AB som i stort sett ljuger 24 tim/dyngnet för läsarna om det mesta för att sas få dig dit de vill…
  .
  ..en snyftartikel publecerades idag om ”de hemska öden flyktingarna har och haft” bla om en gambian vid namn Bounty(???) som enligt bild tycks må väldigt bra och dessutom fräscha kläder samt tidsmässiga hörlurar typ dyrare på ön Lampedusa i Italien………pinsamt att Heimersson(om det nu är han som skrivit dravlet) orkar med att promota migrantfloderna till Europa och där artikeln staplar den ena förjugna floskeln efter den andra som -de dör som flugor i havet-de flyr ifrån fruktansvärda krig-fattigdom-umbäranden.Boko Haram-fantasiterrorister made by cia)

  Heimerson rablar sedan upp hur nyttigt dessa är för Europa därför:

  1.Europas åldrande befolkning får nu tillgång till fräsch befolkning (?)som ska rädda ekonomin samt höja födslotalen dvs nativiteten i de europeiska länderna här rabblas FNs förklaringsmodel för hur bra folkutbytet är för Europa-se ”UN migrant replacement” )

  2…… se det som U-landshjälp där dessa massor som tagit jobb(?) påstår Heimerson skickar sedan hem cashen till hemlandet (problemet är ju bara det att 90-95 % är skattepengar+lånade via Magdalenas jättelån hos IMF som står för pengaströsslen-alltså inte att de arbetar och skickar pengar hem)
  ————————————————————————————–AB-
  LAMPEDUSA. När Bounty, en 27-årig flykting som lämnat ett eländigt liv i Gambia, äntligen vadade iland på Europas yttersta utpost, ville han genast vidare. ”Till London eller Swedenland eller vart som helst”. Han klev upp på kajen i Porto Vecchio, Gamla hamnen, här i den italienska lilla staden Lampedusa och frågade på engelska: ”Var ligger järnvägsstationen?”

  artikel var öppen tills helt nyligen då den blev bakom betal-lika bra det för den var bedrövlig i sin promoting av massmigrationen hur den ska frälsa Europa

  Bild: se Bounty som inte ser direkt utsliten eller fattig ut med flashiga hörlurar som vill upp till London eller ”Swedenland” som han uttryckte det 🙂
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/JEeer8/jag-har-tagit-mig-ur-helvetet-nu-aterstar-bara-ett-helsicke/salesposter?useFlexbox=true&shared=false&reason=denied

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: