Svenskar föredrar svenska läkare. Tidigare har medier samt public service drevat mot att äldre vill ha svensktalande hemtjänstpersonal.

Katarina Janouch skriver det väldigt bra. Jag funderar på hur man tänker som politiker när man nekar folk möjligheten att förstå vad som sägs?

Är Sverige det land i världen där dess etniska ursprungsbefolkning till varje pris ska förmås att så mycket som möjligt avsky och skämmas för sitt eget ursprung och det faktum att de har rätt till sitt eget land, sin kultur, språk och traditioner? Idag var det nämligen dags igen. Den politiskt korrekta polariseringspublikationen Dagens Nyheter har kommit upp med ett “chockerande” gräv: Svenskar föredrar svenska läkare. Tidigare har medier samt public service drevat mot att äldre vill ha svensktalande hemtjänstpersonal. Samt rent generellt misstänkliggjort alla som på minsta sätt ogillar att Sverige inte per automatik ska vara ett – just det! – svenskt land. Vari består denna patologiska besatthet vid att ett lands etniska befolkning ska förmås att förneka och till och med förakta sina rötter? Var kommer fixeringen vid att svenskar till varje pris måste älska och anpassa sig till kulturer och utlänningar vars livsstil, åsikter och religion är milsvida från det som är traditionellt svenskt? De medier som skapar dessa bisarra drev borde verkligen skämmas.
Vi har de senaste åren sett ett antal olika snyftartiklar där religiösa extremister gråter ut i media ut om att de diskrimineras på grund av sin extremklädsel.

Varför frågar inte journalister hur det kommer sig att de flyttat till Sverige och vägrar anpassa sig till ett modernt land där medeltida fasoner betraktas som förtryck och diskriminering i sig? Vi har sett reportage där afrikanska kvinnor ondgör sig över att de inte får tolk vid förlossningen. Ingen frågar varför de inte lärt sig kommunicera på svenska, när det är Sverige de bosatt sig i, och tillbringat flera år i landet.

Varjager

3 Responses to Svenskar föredrar svenska läkare. Tidigare har medier samt public service drevat mot att äldre vill ha svensktalande hemtjänstpersonal.

 1. euroM skriver:

  ….svaret är ganska enkelt på Katarinas frågor om ”varifrån kommer mediernas antivita inställning” ??? jo därför MSMedierna idag drivs av den antivita tribe som hatar vit kultur på alla sätt och vill helst att de vita cuacasian whites(även svenska folket) SKA FÖRSVINNA och blandas upp med U-landsimporten av dysfunktionella individer…det är målet med den sk ”flyktinghjälpen” som är en falsk vaudeklaration och ursäkt på vad det egentligen handlar om nämligen dvs ett folkutbyte eller ”migrant replacement” som FN beskriver det,,,,,,,,,,,,,
  FN säger….. ”detta är nödvändigt för i-ländernss framtid och ekonomi då nativiteten dvs födslotalen minskar och dessa U-landshens skall iom det hjälpa i-ländern!!???? räck upp den hand ni som håller med 🙂
  Barbara Soectre är inne på samma linje om massmigratioen är Europas framtid och bra för regionen???
  (se henne på Youtube)

  Bild: en av kabalernas tjänare C Kalergi menade på att de vita måste blandas upp

  klicka för förstora bilden

 2. euroM skriver:

  correction: ska vara
  …………Barbara Spectre är inne på samma linje om massmigrationen hit för migranterna är Europas framtid och bra för regionen???
  (se henne på Youtube)

 3. S Eriksson skriver:

  Fråga Mona.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: