GO WEST

De nya HBTQ-lagarna i Ungern har nästan konkurrerat ut det inhemska våldet från rubrikerna i svensk MSM. Well, Sverige ska ge bistånd till Palestina, har utrikesminister Ann Linde med emfas slagit fast. Det har tyvärr rönt mindre uppmärksamhet i media. Detta trots att vuxna människor som med bägges parternas samtycke ägnar sig åt ”same-sex sexual […]

GO WEST

One Response to GO WEST

  1. euroM skriver:

    ….att Ungern vill hålla tex skolor och ev förslolor-dagis fria ifrån homopropaganda är förståeligt och helt rätt………..att sexualisera och pervertera barn ungdomar tidigt är en av de kulturförstörande marxisternas viktigaste uppgifter mem…………ADL i Usa strävar efter att könsförvirra unga och barn i Usa…dess ledar Abe Foxman(jewish) är ökänd för sina antivita uttalanden och ser som sin uppgift att förstöra dem så mycket det bara går……….

    Hög tid att nu för Ungenr och övriga att lämna marxistbygget EU vars mål är att få bort den vita kulturen och dess folk i utbyte med införsel av sk skräpfolk ifrån U-länderna en mass för att på så vis försvaga regionen vilket EUs fader C Kalergi sagt redan på 20-30 talet (sök: Kalergi-genocide på Googel/Bing)

    Bild:Abe Foxman(jewish chairman ADL) skräder inte orden utan säger frankt att vita folken globalt måste bort
    klicka för att ev förstora bilden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: