Lööf vill ha högre hyror.

Från Foliehatten.

Rödskrikan vill inte försätta landet i kris för krisens egen skull men just punkt 44 är så viktig för C att Rödskrikan inte kunde backa. Novus har gjort en webbundersökning och bara 24% stödjer henne. Rödskrikan går i otakt med sina egna väljare.

I en undersökning som Hyresgästföreningen fått genomfört visar klart och tydligt att hyrorna kommer att höjas rejält i alla nybyggen. Byggbolagen kommer att ”tälja” guld. Det hade varit läge att köpa aktier i dessa bolag och få bra utdelning.

Lööf vill ha högre hyror, eftersom det ökar huspriser och värdet på bostadsrätterna vid Stureplan och enligt alla experter är det långsiktiga målet marknadshyror i hela bostadsbeståndet.
Om V skulle vilja bygga ett nytt miljonprogram så hade C varit emot det, just eftersom det hade sänkt hyrorna.

De flesta som följer svensk politik inser att bollen ligger helt och hållet hos Rödskrikan Annie Lööf. Känns bra att de övriga partierna drar åt snaran runt hennes hals. Viker hon sig inte kring punkt 44 är det hon som har ansvaret.
De som lyssnade väldigt noga på vad Mikael Damberg sa i SVT Agenda så framkom det att sossarna inte var för marknadshyror, utan det var C och L som var de drivande och för att få Jöken ”vek” sig sossarna.

Läs resten på Foliehatten.

Varjager

2 Responses to Lööf vill ha högre hyror.

 1. euroM skriver:

  —–bostadsjösheten har aldrig varit större än den är idag……bara i stockholmsregionen står över 800000 i bostadskö vilket mem är ett importerat problem…enorma mängder importerade U-landsfolk vill ha bostad…..med åtanke på att det inkommer ca 1000+ främlingar/veckan till Sverige och vill ha ”all inclusvie” så kan vem som helst räkna ut att det inte är hållbart…..endast genom repatriering av Syrier-Irakier-Somalier frigörs stora mängder bostäder…återställ närförorternas sk ghettobildningar-töm dem på U-landshens och återställ demn till ”svenskorter”……………….den politik som nu först i decennier slår ut etniska svenskar ifrån bostad vilket därmed hindrar familjebiuldning av svenskar vilket troligen är uträknat så iom det så genomför Riksdagens hens mem sk ”genocide attempts” eller folkmor om du så vill på svenskar………enligt de punkter som FN satt upp som genocideförsök…….
  googla; UN genocide declaration s¨å ser ni vad era politiker sysslar med……..

  PS. höga skatter+höga hyror är båda syncade med UN-agenda 21/30 -där målet är att göra dig urfattig mao

  Bild: byt ut den vita flickan mot tex en syrier-irakier tex så skulle alla tycka det är självklart att bevar dem etniskt-kulturellt mm detsamma om tibetaner samt israeler (läs judar)…men tyvärr vita caucasians är inte värt att värna om enligt den allmänt dominerande
  Wokade Frankfurtskolans idévärld vilket helt tydligt också är Riksdagens hens överens om
  dvs antivit marxism 100%

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: