Orbán mot Soros och EU: Striden om Ungerns och Europas framtid

Premiärminister Viktor Orbán (infälld) menar att det i själva verket är Soros plan för massinvandring och globalisering som EU håller på att genomföra. Den senaste striden stod kring EU:s gigantiska coronafond. Soros manade då EU:s politiker att inte kompromissa med Ungern om villkoren för fonden, villkor som enligt Ungern kommer att möjliggöra för Bryssel att neka länder EU-bidrag om de inte accepterar massinvandring. Soros kallar Orbán för korrupt, Orbán kallar Soros för ekonomisk brottsling. Deras strid symboliserar på många sätt striden om Europas framtid.
Om detta tycks huvudmotståndarna, premiärminister Viktor Orbán och internationelle finansmannen George Soros, i alla fall vara överens.
Ungern och Polen blockerar sedan förra året EU:s sjuårsbudget och unionens så kal­la­de återhämtningsinstrument, ett förslag på upp till 750 miljarder euro som ska fördelas för att stödja den ekonomiska återhämtningen i kölvattnet av covid-19-pandemin. Orsaken är att EU vill tvinga på länderna lagar som underlättar globalisters inflytande och öppnar upp länderna för bland annat invandring, något som de båda ländernas regeringar ser som ett intrång i deras inre angelägenheter.
Resten här.

Varjager

2 Responses to Orbán mot Soros och EU: Striden om Ungerns och Europas framtid

  • euroM skriver:

   EU är elitens marxistiska projekt och inte europas folk som önskat denna union som man sålde in som bekvämt sätt att jobba i europa samt resa hur man ville…detta var en del av försäljnings tricken man gav ut….men EU är en sk förstörelserUnion helt enkelt med syfte att förstöra europas nationer-folk-kulturer där slutmålet är att ”avidentifiera” europa och dess folk just med vad vi ser i detta nu med massinvandring som man hoppas få bort de vita folken vilket ju beskrivs öppet hos EUs fade C Kalerg på 30-talet där man vill skapa ett nytt lågintellektuellt fördummande folk som ska ersätta europeerna
   (sök på Bing eller Ecosia: – Kalergi white genocide)
   EU är alltså ett nytt marxistiskt Sovjetprojekt där nationalstaterna ska bort och dess gränser

   ..det är dags nu att Länder som Polen-Ungern-Baltikum-Skandinavien mfl gemensamt lämnar detta av elitens(banksters) projekt,lämna in ansökan eller varför inte sk ”hard-exit” man lämnar utan att invänta fåniga kostymbyråkrates godkännande i Bryseel vilka samtliga ska ignoreras 100%

   Bild: elitens EU projekt är att ånyo skapa ett marxistiskt Sovjet och nu i Europa med total kontroll över folken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: