Från Foliehatten. Klockrent

Sverige är spjutspetsen och har länge varit världsledande i alla skyttegravar och på alla fronter i kriget mot det ”onda vita fasansfulla”. Nästan helt utan någon som helst debatt ändrades Sveriges grundlag 2010 på några viktiga punkter, bland annat att Sverige numera är ett mångkulturellt samhälle och samerna är att betrakta som ett folk. I många andra länder tillhör grundlagen en del av det kollektiva medvetandet, men inte i Sverige. Något mer självutplånande självhatande än svenska folkets representanter står inte att finna någonstans. Någonsin.
Att åberopa lika folkrätt är inte rasism. Att osynliggöra och inte påtala det, är däremot rasism!
Varför är det så fel att bejaka svensk folkrätt när det är helrätt bejaka israelisk- och judars folkrätt? Att förneka svenskens existens och hävdvunna företräde till Sverige är att förneka henne den folkrätten och kränka hennes mänskliga rättigheter.

Varjager

4 Responses to Från Foliehatten. Klockrent

 1. euroM skriver:

  ….tyvärr måste man dra slutsatsen att Sverige måste vara den nation i Världen som är mest angripen av sk ”cultural marxism” dvs adopterat en antivit värdegrund där man köpt conceptet om ”de onda vita kulturen” och iom det utövar självspäkelse och ständigt förnekar sin egen och Väst kultur på alla sätt vilket är mem patetsikt faktiskt…ett land där man tom tvekar att hissa sin egen nationsflagga då detta kan ses som ett ”nasse beteende” tragiskt nog…inget annat land skäms så mycket för sina symboler som Sverige vilket förundrar andra länder definitivt..så fullmatad med inbillade skuld & skuldkänslor där svenska poliser tom går ned på knä och förlöjligar sig själva sk ”BLM-beteende”.

  BLM som iscenssattes av den tribe som styr Usa idag 100% som bankväsendet-MSMedian-reklamen mm spelade ut rasismteatestycket George Floyd..,..tyvärr så äger denna antivita tribe äve all media i Usa och i princip överallt annostädes så även i Sveriges . vårt destruktiva självskadebeteende gör att vi tom skänker skattepengar till antivita individer som predikar att svensken bör i princip avlas bort mem genocide attempts(se Barbara Spectre-PAIDEIA verksam i Sverige) som av en händelse tillhör hon naturligtvis samma antivta tribe som startade Frankfurtskolan 30-40talets Tyskland där man konspirerade på olika sätt för att försöka försvaga landet på alla vis,…tyskarna tröttnade till slut och tvingade gruppen i exil till Usa där de genast satte igång sina illgärningar naturligtvis.

  iom decennier av mem antivit medial propaganda så kastar sig Sverige över avtal där man mem skadar landet som tex FNs ”Global Compact Migration” avtalet där de som skrev på accepterar mem fri invandring och bör ge alla och envar som vill till Sverige oavsett orsak ska få ”all inclusive” dvs bidrag-bostad-utbildning mm.
  Sverige var ena av de länder som skrev på först

  Bild: kulturmarxismen som spridit sig som ett svatmögel iden Västerländska civilisationen efter WW2 och som inifrån förstör den på alla sätt vilket var meningen. klicka bild för ev förstora den

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: