All kultur härstammar från Sverige

Så det måste ändå kallas världshistoriens största underdrift att säga att vi inte har någon kultur i Sverige och att allt kommer utifrån. Snarare är det tvärt om. All kultur härstammar från Sverige.

Att all kultur skulle härstamma från Sverige är så klart ett väl sensationalistiskt konstaterande. Men det är inte lika onyanserat som den självstympande föreställningen att all kultur kommer utifrån, att vi inte har något vi kan kalla vårt eget.

Nej, det ligger faktiskt något mycket konkret i det. I alla fall om man ser till den västerländska kulturen. Se bara den här kartan över länder i världen som har ett germanskt språk som officiellt språk.

Över 600 miljoner människor har idag ett germanskt språk som modersmål. Engelska, tyska, holländska, svenska, danska, norska, alla är de språk som härstammar från urgermanskan som uppstod i Skandinavien under järnåldern. Språken spreds sedan och förgrenades över Europa och världen med de germanska folkstammar som utvandrade ur Skandinavien efter bronsålderns slut.

Detta och mer som Brons och blod lyfter fram i sin intressanta undersökning är vad som ligger till grund för slutsatsen som nog får en och annan förnekare av vår egna kultur att sätta morgonkaffet i vrångstrupen.

Läs resten här.

Varjager

4 Responses to All kultur härstammar från Sverige

 1. euroM skriver:

  ….visste ni att Götaland kallades tidigare på kartor ifrån 15-1600-talet för Gothia och uttrycket ”gotisk-gothic” design mm kan mycket väl vara sk svensk design som tex de medeltida kyrkorna vi ser i Europa de få som står kvar ty mängder av äldre byggnade har tagits ner av de sk ”parasite” people under historien bla under de tre pre-kulturmarxistiska revolutionerna i i Frankrike den sk franska revolutionen samt de två efterföljande ”pariserkommunerna” under 1800talet där mängder av byggnader förstördes samt antika artifacts mm allt för att försöka göra europeén historielösa
  —————————————————————————–
  OT-off topic-

  ..se David Icke tala om covid som ett planerat verktyg för att impledimera och sjösätta den nya världsordningen (NWO) med överkontroll av individerna 24 tim/dyngnet och där passar alltså covid-10 in som handsken …alltså ett perfekt medel för just detta–
  denna nya samhällsordning Globalt har flera namn som : UN-agenda 21/30,Sustainabel development,Building Back Better
  och The Great reset…där bla kabalen WEF-world economic forum är involverad där en av frontfigurerna hos WEF Klaus Schwab sagt att ” du blir lyckligare av att inte äga någonting” ???? som jag tidigare skrivit så kommer denna devis inte gälla dem själva naturligtvis….
  mer om denna Orwelianska samhälle-värld beskriver bla Rosa Koire på Bitchute hur eliten vill ha överkontroll och vill ha dig i någon typ av Gulag där din rörelsefrihet ska vara max ca5-6 km ungefär ifrån ditt boende och där avfolkning av landsbygden ska ske ”för att rädda naturen” , människor ska trängas i jättestäder sk Megapolis
  så sök Rosa Koire på Bitchute

  —The Great Re-Opening Campaign Talk To David Icke—

  https://www.bitchute.com/video/FhaYPCVSV2Vf/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: