Cissi Wallins galenskap

https://www.expressen.se/kronikorer/cissi-wallin/svennebanan-foraldrarnas–radsla-ar-ren-galenskap/
“Folkomröstningen är dock uppskjuten till efter att barnen redan börjat och gått en bra bit in i höstterminen i år, och de oroliga svennebanan-föräldrarna i Filipstad tycks få tugga i sig att deras ungar Lancelot och Cassandra dagligen tvingas interagera med barn med annan hud- och hårfärg.

Mina år i det homogena radhus- och villaområdet i småstadens utkant gav mig den mest deprimerande och emotionellt fattiga tiden i livet hittills. Mitt starkaste minne är de vuxnas paniska rädsla för allt som avvek från den egna klaustrofobiska världsbilden”.
………..

Mest sannolikt är att Cissi Wallins sinnesförvirring funnits latent hos henne sedan födseln. Och att uppväxtåren i den hälsosamma miljön av människor med sunt förnuft snarare hållit hennes mentala problem i schack.

Inte förrän hon i vuxna år försatte sig i den fatala PK-miljön blommade psykos-embryot ut och vars utveckling vi nu kan läsa i hennes texter.

Huruvida det finns några fungerande mediciner mot hennes galenskap är svårt att veta. Kanhända är det enbart en rejäl upplevelse av “mångkultur” som är motmedlet. Ungefär som när man vaccinerar med en dos av samma allvarliga substans..?

//Kenneth Sandberg

One Response to Cissi Wallins galenskap

 1. euroM skriver:

  …som jag skrev tidigare om Cissi så skulle aldrig denna rödvinsMarxist sätta sina egna barn i en klass med stora delar med sk migrantbarn men de sk ”svennebananernas” barn sk hållas till godo med det …hyckleri jovistt är det 🙂
  de som propagerar för sk integration mm bor aldrig själva i multikultiområdena…hard facts yes 🙂
  enligt FNs genocide defenition så är en påtvingad tvångsintegrering” en del av ett genocideförsök helt enkelt och enligt FN så är det faktiskt straffbart och borde kunna tillämpas emot riskdagens genocideförespråkare vilket faktiskt är en majoritet av dem

  Bild: ADL vilket är EXPOs förebild har helt öppet signalerat om att man vill få bort de vita folken…vilket mao är ett genocide attempt och borde vara straffbart………..
  klicka för att förstora bilden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: