I Expressen använder man amerikanska bilder för att visa rasism i Sverige. Enligt Tobias Hübinette.

Varför visas inte alla hatbrott mot svenskar upp?

Varjager

4 Responses to I Expressen använder man amerikanska bilder för att visa rasism i Sverige. Enligt Tobias Hübinette.

 1. euroM skriver:

  ….Hubinette är mem en antivit agent arbetandes för bla det antivita judiska maktorganet EXPO som är en version av ADL(usa) mem.
  …den av främlingar ägda tidningen Expressen försöker köra samma falska race i sverige som i Usa om ökad rasism emot asiater vilket är taget ifrån luften finns inga bevis för något sådant övhtaget här och i amerika alls….det hela är MSMediernas inkl den antivita elit som försöker med att hetsa grupper emot varandra precis som BLM tidigare i Usa där incidenten George Floyd används som narrativ den stackars svarta man som föll offer för onda vita poliser vilket sedemera uppdagats som 100% false dvs påhittat helt enkelt….tyvärr är det så median arbetar både där som här.
  i de sk BLM demonstrationerna i Usa förra året syntes inte många svarta faktiskt utan där fanns extremistgrupper som kulturmarxistiska ”antifa” i fronten alltså vita….i Sverige har vi ”afa” som fungerar på samma vis,,,

  se videon ifrån MAG-channel/Bitchute,mag som själv är svart insåg tidigt bluffen med George Floyd

  https://www.bitchute.com/video/qwIVVOAwjebl/

 2. euroM skriver:

  OT-off topic-

  EU vill se fortsatt massmigration till Europa vilket visar på att man helt enkelt följer de direktiv som EUs fader C Kalergi skissade upp nämligen den att få bort de vita folken i Europa….och det är det vi ser sedan ett decenium i Europa..där ingen kontroll görs på u-landshensen övhtaget…EU:s migrationskommissionär Ylva Johansson (S) promotar att 5 öar som tidigare levde på turism och troligen tappar alltfler sådana och kommer göra pga att öarna ev kommer bli läger för araber-afrikaner-syrier och bangladeshfolk osv som vill upp till europa för att festa på europas folks skatter…..
  enligt förslag vill EU att dessa läger ska vara öppna-man kan iom det komma-gå som man vill och slinka in i europa ev 🙂 hur idiotiskt är inte det.
  ————————————————————————————
  ……………..”EU:s migrationskommissionär Ylva Johansson (S) besökte på måndagen Grekland för att driva på arbetet med nya migrantläger som EU planerar att bygga på fem grekiska öar, efter att de invällande migranterna själva eldat upp jättelägret Moria. Johansson avslöjade att Grekland ska få sammanlagt 267 miljoner euro – närmare tre miljarder kronor – för att bygga de nya ”flyktinglägren”.

  Johansson hade tänkt diskutera byggandet av nya läger på fem öar dit migranterna brukar anlända i båtar, bland dem öarna Lesbos och Samos. Men hon möttes av rasande greker som protesterade mot planerna på att göra de grekiska öarna till migrantläger.”……………

  mer på länken
  https://www.politico.eu/article/eu-commissioner-ylva-johansson-greece-migrant-camps/

 3. euroM skriver:

  svenska EUkommisionären Ylva vill se grekiiska öar 5 st fullpackade me U-landshens och iom det förstöra vackra naturtillgångar och turistnäringen på dessa öar framöver-vem vill turista på tex Samos om den är fullpackad med arabhens från Syrien tex ???

  Bild: Ylva försöker sälja EUkonceptet om att inhysa sk skräpfolk

 4. Kristina k skriver:

  Och i Sverige använde man tydligen Hübinette för att visa fram på den ökade rasism mot vita, eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: