Mansrollen i feminismens Sverige

Detta med genus och feminism är numera en sjukdom som sprider hat. Men enbart mot vita män i den utvecklade världen.

Invandring och mörkläggning


Bland mina anteckningar hittar jag nedanstående citat. Tyvärr har jag slarvat, jag vet inte vem som skrev det och heller inte när. Jag kan inte ens avgöra om det är en man eller kvinna som skrivit ner det, men misstänker att det är en kvinna. Jag vill tro att en man inte riktigt har rätt att ta i så från tårna – risken är stor att han bara blir avfärdad som en kvinnohatare:

Svensk feminism är banne mig det sjukaste jag har stött på under hela min livstid. Sedan när blev det en viktig kvinnofråga att hata män, mobba tonårspojkar och dreva i tusental mot den som inte håller med dem om deras världsbild? Ja, jag anser faktiskt att feminism idag snarast är att betrakta som en autoimmun sjukdom, som angriper det egna systemet, mänskligheten i dess grundvalar. Som en slags kollektiv masspsykos. Självhat som inte har ett endaste dugg…

Visa originalinlägg 1 354 fler ord

4 Responses to Mansrollen i feminismens Sverige

 1. Blodsven skriver:

  Detta vansinne är skapat av globalizterna, vilket en jävla massa nyttiga idioter aldrig begriper. Bilden ovan påminner mig om idioterna i Byggnads som gladeligen poserade med fittmössor, men troligen knappast var bekväma tilltaget, vilket jag vet dess medlemmar absolut inte var det….

 2. euroM skriver:

  ,,,,,,,,,feminismen är en del av Frankfurtskolans (cultral marxism) vapen emot omvärlden dvs gentiles och då främst de vita folken,allt för att försvaga deras länder…i stort sett alla ledande feminister har varit och är judinnor faktiskt….att starta könskrig dvs ”war on gender” är alltså en viktig del i denna tribes strategi om att försvaga andra folk…..

  Bild: war on gender mao könskriget ingår i konceptet ”divide & conquer”
  klicka bild för ev förstora den

 3. euroM skriver:

  -OT-off topic

  …se Michael Zazzio som berättat på Education4Future om att man från europa och internationellt förbereder sig om att försöka åtala de skumraskfigurer som lanserat fejkpandemin covid 19 globalt…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: