Den nya Sverigebilden

Sätt detta i perspektiv mot BLM demonstrationer och illegala afghan demonstrationer. Det är enbart när folk i fråga sätter den globalistiska diktaturen som Löfven lyder.

Jenny Piper

I flera länder skedde i går fredliga manifestationer med tiotusentals deltagare och så även i Göteborg, Malmö och Stockholm där människor som fått nog protesterade mot coronarestriktioner, medias brist på saklig information samt våra makthavares såväl bristfälliga hantering som utnyttjande av situationen.

Återigen påmindes man om knäböjande poliser som strök BLM-demonstranter medhårs medan man minsann går hårt åt vanliga svenskar som fredligt står på torg med plakat och utnyttjar sin rätt att protestera.

Vi har poliser som inte vågar åka in i vissa no-go-zoner i Sverige och när korankravallerna utspelade sig i höstas var polisen rätt passiv för att inte elda upp de som deltog i upploppen ytterligare. Kravallpoliser med pepparspray, vattenkanoner och ridande poliser var inte i fronten, men däremot ”dialogpoliser” där de vandaliserande ligisterna drog fram.

Men när vanliga människor fredligt står upp för sin frihet utomhus, ifrågasätter makten och kritiserar medias propaganda tar man i med hårdhandskarna…

Visa originalinlägg 182 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: