Den tidigare Säpochefen Malena Rembe har gjort ett utspel där hon nu kräver att Sverige ”tar hem alla IS-svenskar”.

Varför motsätter hon sig annars att de “svenska” kvinnorna med somalisk bakgrund skickas hem till Somalia.!?

Alternativet vore kanske att hon upplät sitt eget hem åt IS-folket och sörjde såväl ekonomiskt som säkerhetsmässigt för att dessa inte ska riskera några svenskars liv här hemma.

Och sådana chefer har tillsats inom SÄPO..! Hennes nuvarande tjänst inom Röda Korset förefaller mer adekvat för stolpskottet ifråga…

//Kenneth Sandberg

https://www.sydsvenskan.se/2021-02-27/forra-sapochefen-ta-hem-de-svenska-is-fangarna-man-kvinnor
Regeringen har erbjudit svenska IS-kvinnor i fånglägren i Syrien att skicka hem sina barn. Men de vägrar skiljas från barnen.
Nu vill Säpos förra chefsanalytiker Malena Rembe att Sverige tar hem alla IS-svenskar – män, kvinnor och barn.
”Sverige måste ta ansvar för sina medborgare oavsett ålder och kön”.

Förra Säpochefen kräver: Ta IS-terrorister till Sverige


Den tidigare Säpochefen Malena Rembe har gjort ett utspel där hon nu kräver att Sverige ”tar hem alla IS-svenskar”. Det inkluderar inte bara kvinnor och barn utan även män som stridit för terroristorganisationen. Rembe är oroad över IS-medlemmarnas säkerhet eftersom hon anser att det är farligt i området.
– al-Hol är en extremt farlig plats. Det finns gott om skjutvapen och knivar. Folk dränks. Folk blir kvävda med plastpåsar, berättar Rembe.

Rembes utspel kommer i samma vända som FN:s särskilda rapportör för mänskliga rättigheter Fionnuala Ní Aoláin har skickat ett skarpt brev till regeringen. Enligt FN bryter nämligen Sverige mot mänskliga rättigheter när man inte assisterar svenska medborgare att lämna fånglägret och för att bege sig till Sverige.

Som lösning på risken att IS-terroristerna fortsätter att utgöra ett terrorhot i Sverige menar Rembe att de först måste avradikaliseras. Hur det ska gå till konkret har Rembe inga förslag på däremot menar hon att uppgiften inte är omöjlig och att det krävs resurser.
– Och det kommer att sticka i ögonen på folk att man satsar så mycket på de här människorna. Men då måste vi tänka: Gör vi det inte så kan de komma att utgöra ett mycket större hot, säger Rembe.

https://sverigesradio.se/artikel/7389221
Ungefär hälften av de svenska kvinnor och barn som just nu befinner sig i al-Hol-lägret i Syrien har somalisk bakgrund uppger kurdiska myndigheter som talar om mellan 30 till 40 personer

2 Responses to Den tidigare Säpochefen Malena Rembe har gjort ett utspel där hon nu kräver att Sverige ”tar hem alla IS-svenskar”.

 1. euroM skriver:

  ….vad gör somalier i Syrien fråga?? är-var de anställda av agressiva Natoalliansen sk mercenaries-legosoldater?? högst troligt hursomhelst är de inte svenska per definition utan har endast tyvärr erhållit permanent uppehållstillstånd i Sverige på oklara basis…iom att de anslutit sig till terrornätverk bör per aoutomatik deras svenska medborgarskap upphöra omg.,,,,,,Somaliska politiker har vädjat till sina landsmän som lämnat landet att återvända…inga störe konflikter finnes där
  tyvärr är SÄPO fast i Nato-tänket och tidigare Säpochefen Malena Rembe nu i RödaKorset definitivt styrd av kabalen FN och deras antivita agenda……RödaKorset i sin tur är numera en del av ”Open Society org” dvs G Soros destruktiuva organisation

  se Soros kontroll av mängder med sk NGOs (non government organisations) listan är enbart för USA

  —Complete List Of U.S. Organizations Funded By George Soros—

  https://thewillcountynews.com/install/index.php/2020/01/11/complete-list-of-u-s-organizations-funded-by-george-soros/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: