Att svensken är ett fredsskadat folk som förlitar sig på att staten vill väl, blir allt tydligare.

Katarina Janouch skriver det väldigt bra.

Att svensken är ett fredsskadat folk som förlitar sig på att staten vill väl, blir allt tydligare. Fortfarande verkar få förstå hur sköra våra grundläggande mänskliga fri- och rättigheter faktiskt är. Det räcker att politikerna stiftar lagar som kan tolkas på ett sätt som är till vår nackdel, och vips blir det olagligt att säga sin mening. Kanske berörs du inte idag, men fundera på hur det kan bli om just DINA åsikter plötsligt blir misshagliga? Nu förbereds lagen som ska göra det straffbart att avslöja korrupta politiker, med hänvisning till att man då kan skada personens “integritet”. En kriminells integritet väger alltså tyngre än allmänhetens bästa! Inskränkningar i möjligheter att kritisera maktmissbruk och sådant som inte gynnar den enskilda individen kan också beskäras tydligt. Redan nu ser vi deplatformering och avstängning från sociala medier. Kritiker av det rådande systemet smutskastas och marginaliseras. Debatten är skev och med mediernas hjälp lyckas sittande regering stämpla alla som kritiseras den socialdemokratiska politiken som “rasister” och ännu värre. Mitt i detta förväntas människor ha förtroende för statens hantering av Coronapandemin – där man cyniskt offrat gamla och sköra människor. Självklart blir vem som helst som har minsta IQ kvar, skeptisk. Inte minst unga människor, som ser sig bli överkörda och misshandlade av systemet.

Plakat med att man skulle sätta Reinfeldt och Löfven i fängelse är enligt mig inte alls irrelevanta. Politiker som skadat sitt land bör få konsekvenser. De bör inte komma undan ansvaret. När blev det betraktat som tokigt att utkräva detta ansvar? Varför skulle det vara så långsökt att vilja ställa dessa destruktiva individer inför rätta?

Svenska folket är och kommer alltid att vara lätt styrda. Då det ligger i vårat DNA. Förut var det gud, konung och fosterland.

Nu är det Socialdemokraterna och ljugande politiker.

Varjager

5 Responses to Att svensken är ett fredsskadat folk som förlitar sig på att staten vill väl, blir allt tydligare.

 1. euroM skriver:

  ….svenska politiker ger sig ut för att vara svenska folkets ombud men så fort de blivit invalda så kastas den idén bort och man blir per auotomatik istället tjänare åt den internationella eliten och dess kabaler som tex WEF(world economic forum) och WHO ….Reinfeldt var en sådan som blev belönad för sin iver att förstöra Sverige genom få sk styrelseuppdrag hos finansen i Usa så även vår finansminister som utlovats uppdrag hos IMF…båda alltså belönade pga deras förstörelselusta…ett uppdrag som de fått just ifrån international banksters helt enkelt….
  ——————————————————————————–
  …i helgen var det en stor demonstration emot de inskränkningar i människors frihet och hårda restriktioner för besöksnärningen mm i Stockholm,,,,liknande de som varit i London och flera andra städer runt om i Europa pga av allsköns lockdowns och mem undantagstillstånd pga av den falska pandemin covid utlöst av WHO….

  WEF-kabalen har planerat denna påhittade farosot en längre tid för att på så sätt kunna sjösätta sin Globala marxistiska nya världsordning med överkontroll och begränsad rörelsefrihet och som Klaus Schwab hos WEF sagt kommer göra dig fattig vilket han och hans gelikar gillar 100% med mottot ”Building Back Better” aka the Great reset……en värld som
  blir som gamla Sovjet med en grå vardag med i princip inga friheter alls samt torftigt utbud av varor och gods samt begränsad rörelsefrihet max ca 5 km ifrån boendet….glöm resor till fjärran länder…..låter detta scifi för dig kanske….hursomhelst är detta planen ifrån FN inkl WEF
  beskrivs tydligt av Rosa Koire om den globala marxistiska värld de vill ha

  © 2017-2021 Bit Chute Limited
  Rosa Koire exposes UN Agenda 21
  https://www.bitchute.com/video/2S7U4x3551OA/

  • euroM skriver:

   se filmen METROPOLIS från 1927 om hur man såg ev hur framtiden skulle kunna bli med överkontroll och förslavning av mänskligheten

   om inte fungerar sök på Bitchute

 2. euroM skriver:

  OT-off topic

  …är våra politiker det som de säger sig vara eller tom ”masked”
  bärandes masker-det frågar sig videon nedan- roande eller oroande-i filmen bla även dr,Fauci WHO/CDC

  —The Masks of Biden and Fauci—
  https://www.bitchute.com/video/hiY4C8Wk9vCc/

 3. euroM skriver:

  —i Stockholm var det alltså en demonstration emot FHMs fortsatta nedstängningar och begränsningar i samhället där man ytterligare drar allt hårdare på krav på distansering och antal besökare tex restauranger mm…vilket gör att dessa företag alltmer får det svårare ev omöjliggörs i sin verksamhet allt för den falska p(l)andemin utlyst av självaste WHO med då bla falskspelaren dr.Fauci i spetsen som har stort inflytande i WHO samt vaccinfanatikern Bill Gates som sadlat om och plötsligt blivit pandemi-vaccin expert trots utan någon som helst kunskap i dessa frågor 🙂 Bill styr idag WHO i princip med sin org ”Bill & Melinda Gates foundation”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: