Johan Hakelius skriver det bra i en krönika.

Könskriget är gammalt. Raskriget nattståndet, utanför Konstfack. Stad mot land har blivit en trulig, lågintensiv konflikt. Höger mot vänster har fallit sönder i inbördeskrig. Transpersoners krig mot kvinnor som tror att kvinnor finns på riktigt, är en exotisk skärmytsling. Kul ett tag, men man tröttnar snart.

Så vi behöver en ny, bred front. Var den ska gå är uppenbart.

Häromdagen berättade en ung människa i radion om sin ångest för corona. Hon satte sig i karantän, utan anledning. Hon tvättade händerna tills de var såriga. Det var synd om henne.

Fakta: ungefär 100 personer under 50 år har dött med covidinfektion sedan pandemin startade. Under 30 år rör det sig om enstaka fall. En stor majoritet av dessa hade underliggande sjukdomar.

Unga människor är alltså inte odödliga. Men näst intill.

Ska man tycka synd om de skräckslagna ungdomarna, trots att covid helt fått dem att förlora proportionerna? Ska man vinka uppmuntrande på två meters avstånd?

Nej, man ska säga åt dem att skärpa sig. Pjoskighet smittar. Det är precis här vi behöver dra upp vår nya front.

Deras motmedel mot rädslan är alltid att förbjuda, tysta ned, moralisera, brännmärka, reglera, läxa upp.

Vi har att göra med en hel generation Gretor.

Den här unga generationen må tvätta händerna tills de blöder, men de har faktiskt funnit sig väl tillrätta i covidtider, för de älskar att vara extrapoliser. De är så svultna på absolut auktoritet att de behandlar Anders Tegnell som Kim Il Sung.

Den här unga generationen söker sig till universiteten för att förhindra fri debatt. De vill ha ”trygga rum”. Det är en generation som anser att vissa ord och formuleringar är att jämställa med våldsbrott och därför bör förbjudas och straffas.

Jag tycker att den är väldigt träffande.

Varjager

7 Responses to Johan Hakelius skriver det bra i en krönika.

 1. euroM skriver:

  WHOs coronahype har odlat fram social fobi mao rädsla att vistas nära andra människor vilka ses som ev vandrande 2-benta virusar och därmed ett hot mot just dig….och det är precis detta som eliten och dess verktyg som WHO-CDC-ECDC inkl vår egen propagandaorgan FHM som sprider rädslor 24 tim/dyngnet vill uppnå…
  samt intalar dig att våg 3 och fler är att vänta så glöm att det någonsin ska ta slut vilket dessa hens inte vill att det ska göra….
  det hela är ett maktspel ifrån de som ser som sin rätt att sTyra över länder-folk…samtidigt så tjänar falskspelaren Fauci samt B Gates miljoner-miljarder på sälja sina toxiska sprutor som bevisligen innehåller mängd ingidienser som inte gör något gott för din kropp som tex:aborterade fosterceller,gmo modifierande ämnen som vill ändra ditt DNA till något som ingen vet i slutändan hur människor ska påverkas av detta sk rDNA elemnt —och dessutom sk ”nanoboots”
  små micro-nanorobotar som ska in i din kropp och en gång inne i dig så kan du inte bli av med dem….science fiction?? inte alls allt detta finns att googla på gärna på BING eller ECOSIA sökmotorer
  allt detta för ett ”hittepåvirus” ifrån dr.Faucis WHO-CDC som inte kunnat vetenskapligt bevisa på att covd-19 existerar faktiskt……..
  men PCR-testerna då??? Nej de är inte ämnade för att söka specifika virusar utan kan endast hitta en del små stringar av dna-material vilket dess skapare Karry poängterat tydligt,dessa test kan alltså inte specifiera ett speciellt virus övhtaget…..
  se mer videon nedan på länken


  Kary Mullis PCR TECHNIQUE Inventor – People are Misinterpreting it – It is NOT for Diagnostics—
  https://www.bitchute.com/video/2llufzHVUBAX/

  • euroM skriver:

   Bild: covid-vaccinerna innehåller samtliga sk ”nanoboots” vilka är microrobotar i princip som vill stöka om i din kropp och som även har en sk wifi-funktion och kan alltså kommunicera med en dator typ AI (artificial intelligence) detta gillar bla Klaus Schwab på WEF
   som predikar ”human version 2” dvs människa/teknik integrerade,i din kropp mao en typ av ”cyberborgs”…..detsamma gäller Bill Gates och Elon Musk med sitt projekt ”neauralink” sök dessa på Ecosia eller hos BING sökmotorer

   PS: en gång du fått i dig dessa nanobots så kan du inte bli av med dem tyvärr…….inga av TVs morgonsoffor eller FHM kommer informera dig om detta övhtaget…………

   klicka för ec förstora bilden

 2. euroM skriver:

  …nedan länk flertal sevärda videon ifrån dr.Carrie Madej som vågar gå ut och varna för bla vaccinerna ifrån Pfizer-Moderna-Astra&Zeneca mfl………….
  https://www.bitchute.com/search/?query=carrie%20madej&kind=video

 3. euroM skriver:

  …se videon där ”the crowhouse” beskriver hur eliten kommer fortsätta med nya sk covidvågor och mutations hot i all oändlighet för man vill behålla sitt maktgrepp över länder och folk…så ni som tror att detta är snart över kan glömma det i detta nu faktiskt…såvida inte ni alla gör något för att stoppa dessa madmens

  –THIS_IS_JUST_THE_BEGINNING

  2025_is_when_the_whole_procedure_finishes—¨’https://www.bitchute.com/video/yO0CAtrMNHMn/

  ps: se mer på kanalen ”the crowhouse”/Bitchute

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: