Katolska nunnor i Tyskland hyrde ut föräldralösa pojkar till affärsmän och präster

Den ända presidenten i USAs historia som har tagit krafttag mot globalisternas sex ringar var Trump. Undrar ni fortfarande varför han plockades bort? Då alla de som borde ha jobbat emot det börjar visa sig delaktiga.

Jenny Piper

En läckt rapport som man undanhållit allmänheten visar förfärlig dokumentation om våldtäkter och sexuella övergrepp av unga pojkar som var placerade hos katolska nunnor i Köln. Rapporten som härrör från en stämningsansökan från offren, har ännu inte offentliggjorts, men innehållet ska ha läckt till media. Journalister ska ha blivit ombedda att skriva under en sekretesshandling för att få läsa den 560-sidiga rapporten om sexuella övergrepp i den tyska katolska kyrkans regi under 1960- och 1970-talet.

Enligt rapporten ska 175 barn, främst pojkar i åldern 8-14 år ha utnyttjats i över två årtionden.
Affärsmän och präster kunde ”hyra” föräldralösa pojkar som utförde övergrepp på barnen, ibland en hel vecka åt gången, innan barnen återlämnades till nunnorna. Vissa av pojkarna tvingades deltaga i orgier och gruppsex och när de kom tillbaka blev de straffade av nunnorna för att de hade skrynkliga kläder eller var täckta med sperma.
Några av barnen hindrades avsiktligen…

Visa originalinlägg 230 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: