Desperationen är nu total i det gamla sossepartiet.

Foliehatten skriver det väldigt bra.

I en debattartikel i partiorganet Aftonbladet tar ännu en gång Peter Hultqvist till storsläggan. Förra gången associerade han SD med grisar och denna gång frågar han: ”Varför är det alltid synd om Sverigedemokraterna? För det mesta blir de missförstådda och tar på sig offerkoftan.”

Med tanke på Hultqvists mycket skrala utbildning ger han oss nu sin analys av SD! Han anser att Jimmie Åkessons taktik är, när han blir konfronterad med uppgifter om någon partimedlem, att han är oinformerad om de senaste händelserna i partiet och vägrar ta ansvar. Hultqvist är irriterad över SD-ledamöters tonläge i riksdagens debatter och även över ”villiga stormtrupper i sociala medier” som i vinklade former för ”propagandan” vidare.

Hultqvist är inte intresserad av att försvara yttrande- och åsiktsfriheten för alla i det svenska samhället utan verkar vilja begränsa den för oppositionen. Han nämner gillande hur högerextrema Swebb-TV censurerades av YouTube eftersom ”man bröt mot reglerna om hatretorik.”

Det är jobbigt att vara socialdemokrat och bli kritiserad. Återigen skickar sossarna fram försvarsministern som härförare för den allt hätskare smutskastningskampanjen.

Smutskastning det enda kvarvarande vapnet i de i övrigt tomma ladorna för egna visioner och sakpolitik. Dagens representanter i det mycket f d folkrörelsepartiet är naturligtvis medvetna om att i samma stund som sakpolitiken hamnar i fokus och vuxeninställningen till SD är ett faktum hos andra partier är sagan all som statsbärande parti.

Det enda som gror hos sossarna av idag är det totala föraktet för folket och demokratin. Det är Hultqvist med sitt stora socialdemokratiska anhang inklusive deras ledare Löfven som skall censureras. Inte vanliga hederliga skattebetalande medborgare. Tänka sig att Sverige har en försvarsminister som inte har gjort sin värnplikt och en f.d. svetslärling som statsminister.

Läs resten här.

Varjager

4 Responses to Desperationen är nu total i det gamla sossepartiet.

 1. euroM skriver:

  ….hela riksdagen och dess politiker förutom till viss del SD är genomsyrade av ”cultural marxism” och ”political correctness” vilka båda ingår i den sk frankfurtskolans idévärld om att förstöra Västkulturen och gentiles övhtaget så att man på så vis stärker sin egen ”tribe”…… man använder sig bla av söndra & härska metodiken. …….. Frankfurtskolans kulturmarxism-cultural marxism verkade i Tyskland under 30-40talet men de fick sedemera fly då tyskarna upptäckte deras konspirationsplaner gentemot Tysklans självt….de flydde över till Amerika där de ånyo satte igång sina onda planer för andra folk (gentiles)
  en org som tex WEF-world economic forum har franfurtskolan som värdegrund,detsamma gäller EU-kommissionen samt FN för att nämna några…..

  Bild:Frankfurtskolans medlemmar. studera punkterna noga och se sedan att de stämmer mycket av vad FN-EU samt vår egna politikers värdegrunder klicka bild för att ev förstora den

 2. euroM skriver:

  -OT-off topic

  se virologen-microbiologen Stefan lanka tala om den allmänna sk ”viruskonceptet” som härskar idag och dess brister….Lanka har föv vunnit ett mål om measlessvirusets vara då han påstått att den inte ens existerar……..han erbjöd 1 million sek för den-de som kunde påvissa detta virus och ännu har alltså ingen hämtat ut detta pris
  se videon nedan

  https://bittube.tv/post/c8d34e22-3223-46a5-bcd2-300d68d8f41d

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: