Objektivt om förintelsen..?

https://www.gp.se/ledare/hur-kunde-f%C3%B6rintelsen-ske-1.40598118
“Förintelsen är i sig ingen gåta. Det som är ett mysterium är oviljan att acceptera att det var Tyskland, som ansågs vara en framträdande nation med ett bildat och civiliserat folk, som låg bakom de ”grövsta organiserade statsförbrytelserna som mänskligheten upplevt”.”
Artur Szulc
…………

Man är frestad att tro att Artur Szulc är en av de många judar som profiterat på “Tysklands förintelse av 7 miljoner judar” under alla decennier som gått sedan andra världskriget.!?

Att förespegla en så “objektiv” förklaring av det som skedde med judarna under Adolf Hitlers styre utan att med en rad nämna de fruktansvärda förhållanden som tyska folket levde under samtidigt som judarna genom sin gynnade ekonomi seglade ovanpå, är svårt att uppleva som trovärdig.

Till detta bör väl också för objektivitetens skull läggas de katastrofalt förnedrande ålägganden mot Tyskland – och tyska folket – som följde av Versaillesfreden. Men som inte med en bokstav berörs av Artur Szulc.

Utan reflekterande över ovanstående faktorer kan näppeligen presenteras någon förståelse för hur stora delar av tyska folket helt eller delvis lät sig medverka i de förbrytelser som med all säkerhet begicks under dessa hemska år.

//Kenneth Sandberg

5 Responses to Objektivt om förintelsen..?

 1. euroM skriver:

  Artur Szulcvet själv att han ljuger och iom att det är egalt att ljuga för gentiles enligt denna tribes heliga böcker så gör man det 100% utan att tveka…siffran 6 million jews fanns redan så tidigt som 20-30talet bla i flertal amerikanska tidningar…………..
  att skuldsätta vita speciellt vita eurtopeer är viktigt för att på så sätt få ett övertag över dem på alla sätt……..dessa fräcka khazarer(ja de flesta är inte semiter faktiskt) är och var orsaken till de mest ondskefulla genocides i mänsklighetens historia bla den ryska röda judiska revolutionen där bolsjevikerna glatt mördade minst 20 milijoner ryssar samt förstörde deras kyrkor-konst-artifacts mm samt bygde upp verkliga ”gulager” dvs koncentrationsläger vilket ju den ryske författaren skrev om att det var alltså inte ryssar själva som startade den blodiga revolutionen utan ett helt annat folk(läs jews)

  Bild: klicka för att ev förstora bilden

 2. euroM skriver:

  …lite qoutes ifrån det etnoecentriska folkets skrifter där det tycks egalt att ljuga för en gentile…bedöm själva 🙂

  —WHAT THE TALMUD SAYS ABOUT JESUS & MARY (Peace be upon them both), Amen?—-

  https://www.linkedin.com/pulse/what-talmud-says-jesus-mary-peace-upon-them-both-amen-mahmood-qazi

 3. euroM skriver:

  redan 1918 såg dåvarande amerikanska ambasadören i Ryssland vem-vilka som var orosmakarna i landet…se bilden

  klicka för ev förstora den

 4. euroM skriver:

  ”6 million” är en religös betingad siffra och så många måste offras för att man skulle få det utlovade landet Israel…..
  mer om den ständiga siffran ”6 million” på länken

  Klicka för att komma åt 6million.pdf

 5. euroM skriver:

  ..de flesta har säkerligen någon gång hört om de hemska nassarna som orsakade den sk ”kristalnatten” ( Kristallnacht ) i Tyskland 1938 men det hela var inte alls det som det angetts för att vara……..

  ………………….” Young Communist Jews were behind Kristallnacht
  Image This was their bible of plots
  Four days after Kristallnacht, The Philadelphia Inquirer reported that Germany’s Jews had to pay a one-billion Reichsmark fine for the violence and damage they had caused. An investigation by the Berlin Spezielle Polizei reveals the Jewish organiztion‘Juden des Bügels ‘ was behind the riots.

  http://www.ihr.org/jhr/v06/v06p183_Weckert.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: