Svensken slav under global hegemoni!

Foliehatten frågar om svensken är slav. Jag hävdar att vi som svenskar är slavar pga våra korrupta politiker som sålt ut våra barn och deras framtid.

Alla har inte riktigt klart för sig att svensken inte längre är fullvärdiga medborgare i nationen Sverige, utan slavar under global hegemoni. Den hjärntvättade vänstersvensken har inte ens snuddat vid den tanken och det är självklart för ”Löfven” att en afghan ska ha samma rättigheter som hens nyfödda dotter. Varför ska vi arbeta, vara skötsamma och duktiga, om det är sånt här dravel som regeringen håller på med som vi får leva under som dessutom är väldigt kostsamt? Dessa pengar kunde istället ges till pensionärerna, så att vi inte behöver skämmas i internationella jämförelser för våra urusla pensioner.

Här finns det en extremt viktig utbildningsinsats att göra om vi någon gång ska kunna frigöra från frågan rörande invandring som många ser som stendöd. Vad är det som driver S och MP att vara ännu generösare och i praktiken välkomna alla i världen?
Massinvandringen har redan skett och det är en fråga som svenskarna förlorade för kanske 30 år sedan. Skadan är redan skedd och ett idisslande kring pågående invandring är blott slöseri med tid. Likaså är AfS mantra om ”återvandring” meningslöst att driva innan vi är befriande från den globala hegemonin.

Vi kommer aldrig tillåtas att driva en massiv återvandring ens om AfS hade egen majoritet – den globala hegemonin skulle bomba oss sönder och samman.
Många vill inte betraktas som skötsam av en ordning som flera gånger i opinionsundersökningar sagt nej till afghaner och alla andra invandrare, eftersom deras individuella rättigheter står över våra nationella intressen.

När den globala hegemonin väl är borta så kommer den etniska rensningen att lösa sig utan större problem. Kampen måste stå mot globalismen och globalism betyder precis det som Expo, SKMA och ADL säger att det betyder. En växande och brett förankrad antisemitism är det enda som kan hjälpa oss ur den bur vi idag är inlåsta i.

Läs resten här. Det är skrämmande läsning. Men det finns alternativ.

Varjager

5 Responses to Svensken slav under global hegemoni!

 1. euroM skriver:

  …som jag tidigare skrivit så är riksdagen och dess partier mem underställda olika org som har en antivit agenda som tex FN som vill se Europa förstöras av U-landsfolk det som FN kallar för ”Migrant replacement” dvs folkutbyte vilket är ett finare ord för folkmord helt enkelt…EUkommissionen likaså har samma agenda som EUs fader ville se för Europa nämligen att få bort de vita folken där..
  se Bing sökmotor skriv C Kalergi genocide
  ———————————————————————————–

  se dr:Carries varning om covid19 och de nya Rna/DNA vaccinerna
  se mer om henne på
  Bitchute och Brighteon videoplattformarna
  sök där Carrie Madej

  https://www.brighteon.com/4c344817-df44-4504-88a0-f3727e343fb5

 2. euroM skriver:

  ————-”Lyssnade på en intervju med Kristersson där han ungefär sa att de som ifrågasätter restriktioner för anhöriginvandring också är kritiker till hela övriga världen. ”……….
  skriver ”foliehatten” se länk ovan

  …riksdagens jobbar för FNs/EU-kommissionens antivita projekt vilket är helt enkelt ”folkutbyte” eller som FN uttrycker det som ”migrant replacement” där FN erkänner helt öppet att det egentligen inte handlar om flyktingar alls utan ett förstörelseprojekt som tydligen politikern mer än så gärna ställer upp på….utan att överdriva har de flesta politiker sk prislappar på sig mao köpbara för en rejäl slant 🙂 ev de som motsätter sig Sveriges förstörelse kan hotas av maffia-kabalerna på olika sätt pga av detta så ser det ut som det gör i riksdagen…..där kulturmarxismen frodas och en i princip antieuropeisk värdegrund….
  dessa hycklande poltikerhens skulle gorma och klaga på om tex Kina flyttar in mängder med kineser till Tibet för att sas göra tibetanerna till ett minoritetsfolk,,,,,,men gäller det Europa/Sverige så applåderas det-hyckleri javisst 🙂

  …..vad politikerna följer och vad globalist banksters vill är att skapa en global marxism Sovjet version 2 och nu då överallt där människor ska göras urfattiga med mössan i hand och tigga och be för sk handouts från makten (se Klaus Schwab på WEF-world economic forum där denne stolle hävdar bestämt att ”du blir lyckligare av att inte äga något” dvs 100% kommunism/marxism

  Bild :se nedan FNs och EU-kommissionens målsättning för Världen/Europa dvs cultural marxism
  klicka för ev förstora den
  http://tse1.mm.bing.net/th/id/OIP.R-Y3S_6uvPvCb3DGHDdrnAHaKn?pid=Api&rs=1

 3. euroM skriver:

  -OT-off topic

  ….lägger in ytterligare en video från md Carrie Madej om vad de nya exprimentvaccinerna faktiskt innehåller bla GMO modifierande element som ska förändra ditt DNA där tecknocrates vill att mänskligheten ska upp(ned)graderas till sk ”human 2” version alltså bort ifrån den naturliga skapelsen till något exprimentellt där ingen i princip vet dess påverkan på människor. iom detta så är det gåtfullt att politiker världen över naivt köpt detta koncept är häpnadsväckande verkligen,…man spelar alltså roulett med sina folks framtid och hälsa helt enkelt

  –Dr Carrie Madej on what’s in the vaccine–
  https://www.brighteon.com/6737dca0-6624-496c-80af-d49908a7c011.

 4. euroM skriver:

  -OT-off topic-

  ……”spanska sjukan” påtalas ofta som en sk viruspandemi men som kanke inte var det som anges offentligt i MSMedierna och i historieböckerna mm
  på sajten ”Stateofthenation” har man en annan åsikt vad spanska sjukan egentligen handlade om, samma illvilliga makt då som nu med den fabricierade påhittade covidpandemin som ges som ursäkt för att förgifta folket…..se mer på länken nedan

  —Spanish Flu Genocide Was Really Caused by Vaccinations
  Posted on January 26, 2020 by State of the Nation—-

  ……………..”As has been stated before, all medical and non-medical authorities on vaccination agree that vaccines are designed to cause a mild case of the diseases they are supposed to prevent. But they also know and admit that there is no way whatsoever to predict whether the case will be mild or severe – even deadly.

  With this much uncertainty in dealing with the very lives of people, it is very unscientific and extremely dangerous to use such a questionable procedure as vaccination”………………….

  mer här på länken
  http://stateofthenation.co/?p=5555

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: