Var det här allt är orden på mångas läppar och Antifa ser sig själva som den stora vinnaren

Det visar enbart att globalisterna har mycket mer makt i alla läger. Mer parten av politikerna är redan deras knähundar.

Jenny Piper

Några dagar efter presidentinstallationen har baksmällan börjat lägga sig och trots att media gör halvhjärtade försök att skriva nyheter om Biden, är det långt ifrån samma clickbait som Trump var. Många människor hade höga förväntningar på att något stort skulle ske i samband med att Joe Biden skulle sväras in som ny president – antingen att han skulle stoppas från att tillträda på grund av sin inblandning i en stor muthärva, eller att man skulle dra ned byxorna på de som regisserat valfusket. Men i slutändan fick de se sig snuvade på konfekten och istället beskåda hur de som fuskat sig till valsegern klev över mållinjen.

De senaste månadernas hade Trump och hans team gjort en hel del förberedelser, exempelvis infört en krigstribunal och utsett Sidney Powell till militäradvokat. När bevis lades fram för att röstsystemet Dominion varit manipulerat med hjälp av andra länders inblandning och alltfler visselblåsare trädde fram…

Visa originalinlägg 442 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: