Etablissemangets maktmissbruk.

AVSLÖJAR: Googlechefen Anna Wikland är rådgivare åt Stockholms finansborgarråd Anna König Jerlmyr – som vill kväva yttrandefriheten


“Googlechefen Anna Wikland är rådgivare åt Stockholms finansborgarråd Anna König Jerlmyr – som vill kväva yttrandefriheten.
I dag kan Katerina Magasin avslöja ytterligare uppgifter om Googles kontakter upp i den yttersta maktsfären, nämligen samarbetet mellan Sverigechefen Anna Wikland och Stockholms moderata finansborgarråd Anna König Jerlmyr, som i mitten av december anklagats för att ha efterforskat källor på kansliet i stadshuset, något som är ett grundlagsbrott.

Den 13 april kallade Stefan Löfvens regering till ett möte med Facebook, Google och Twitter som handlade om “problemet” med alternativa medier och “skadligt innehåll” på nätet. Med på mötet var inte helt överraskande också Expressens chefredaktör Thomas Mattsson, som representerade Bonnierkoncernen, och som var ytterst ansvarig för att jaga systemkritiska röster och dreva mot Wikland.

“Det här var ett konstruktivt möte: Morgan Johansson och Peter Eriksson var mycket tydliga mot nätjättarna och vi från Tidningsutgivarna förklarade att vi är redo att bidra till ökad kunskap om den svenska debattmiljön och vilka mörkerkrafter som finns här”, konstaterade en belåten Thomas Mattsson efter mötet. Kort därpå stängde Google av Samhällsnytt från sin annonsplattform AdSense. Senare började man diskriminera både Samhällsnytt och Fria Tider i sina sökresultat, vilket man gör fortfarande.

Widar Nord (Fria Tider) konstaterar:
“Det är således inte speciellt förvånande att Google och Sverigechefen Anna Wikland skulle testa gränserna med ytterligare censur. Denna gång drabbade beslutet Youtube-kanalen SwebbTV, ett grundlagsskyddat alternativmedium som är en av de “kvalitetsmedier” som får statligt redaktionsstöd av Myndigheten för Press, Radio och TV”.”
………….

Vi får förstås hoppas att det blir kraftiga åtgärder och förändringar efter valet 2022, då SD med all sannolikhet blir största parti och därmed får ett avsevärt inflytande på den nya regeringen.

Under tiden växer, föga förvånande, uppslutningen till Nordiska Motståndsrörelsen från frustrerade svenskar. Skulle ett nytt styre inte medföra nödvändiga åtgärder mot etablissemanget och ovannämnda maktmissbrukare, så lär med all sannolikhet helt andra medel tas till bruk av NMR.

//Kenneth Sandberg

3 Responses to Etablissemangets maktmissbruk.

 1. euroM skriver:

  ….ribban sätts allt lägre ner och opposition trollas om till mörkerkrafter-troll-dissidenter och andra mm påhittade ettiketeringar….man vill helt enkelt inte ha en debatt där endast ”sanningsministeriet” a la 1984 Orwells modell ska gälla…….detta är 100% marxism-kommunism och bolsjevikmetoder där sanningen endast kommer ifrån toppen/politbyrån och dess närmaste lydhjon. Detta visar på att man räds kritik då den oftast är befogad och sanningsenlig…
  vilken morgonsoffa elle uppdrag granskning vågar bjuda in tex vaccin/virologexperter som tex Stefan Lanka till sina soffor/program??? naturligtvis ingen vågar det 🙂
  Europa håller snabbt på att förvandlas till Sovjet version 2 med i princip 0 debatt och yttrandefrihet

  ………….”Den 13 april kallade Stefan Löfvens regering till ett möte med Facebook, Google och Twitter som handlade om “problemet” med alternativa medier och “skadligt innehåll” på nätet”……………..
  se där minsann andra synsätt än den officiella är mao ”skadligt” för publikum 🙂
  PS. Facebook-Twitter-Google-Youtube mfl plattformar som ägs samtliga av kulturmarxistiska antivita jews tyvärr måste detta påtalas och är inte alls oväsentligt då dessa var ansvariga för den blodiga bolsjevikrevolutionen i Ryssland de villåterskapa detta inom EU.

  Bild: EUs mål är att bilda en marxistisk federation där nationalstaterna ska bort och europas folk ska undanträngas av importerade U-landsmänniskor(se kalergi white genocide-google)
  PS. använd hellre BING sökmotor då den ger fler träffar

  likheten är slående där eliten vill skapa ett nytt Sovjet nu i Västeuropa

 2. euroM skriver:

  WEF(world economic forum) och övrga kabaler använder sig utav springpojken G Soros för att verkställa förstörelser Globalt mest i i-länderna. Bara i Usa har han över 100tal NGOs(non govermnement organisations) som jobbar på att destabilisera landet..hur många NGOs han förfogar i Europa är okänt. Här en lista på de i Usa som styrs av G Soros som av svenska politker beskrivs som en välgörare dvs en godhjärtad filantrop 🙂

  https://thewillcountynews.com/install/index.php/2020/01/11/complete-list-of-u-s-organizations-funded-by-george-soros/

  • euroM skriver:

   tillägg: den av svenska politiker höjd till skyana George Soros har yttrat följande vilket avslöjar hans och kabalernas syn på det vita Usa-samma syn hyser nog detta hen och hans arbetsgivare mot Europa med
   Bild: klicka för ev förstora den

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: