Chocken : Migrationen en fortsatt förlustaffär för Sverige

Är det verkligen en chock?

Situationen på arbetsmarknaden gör att flyktinginvandringen innebär en kostnad för de offentliga finanserna även lång tid efter det att flyktingarna invandrat till Sverige

Gruppen utrikes födda från länder utanför Europa har vuxit avsevärt i storlek under senare år. Vid 2000-talets början var omkring 55 000 personer av Sveriges totala befolkning födda i länder i Afrika och omkring 220 000 födda i länder i Asien. Motsvarande antal år 2010 hade ökat till 115 000 respektive 410 000. År 2019 var drygt 230 000 personer av Sveriges totala befolkning födda i Afrika medan omkring 780 000 var födda i länder i Asien.

https://www.di.se/debatt/migrationen…r-for-sverige/

Det är rent fabulösa siffror och det handlar om en period på knappt tjugo år, alltså en så kort tidsperiod att nästan varje person är gammal nog att minnas ett före och ett efter. Och likväl förnekade under lång tid mångkulturvurmarna att det ens handlade om en massinvandring. Begreppet massinvandring stämplades som ”rasistiska överdrifter” trots att vi nu ser faktiska siffror som indikerad att det de facto handlade om en enorm massinvandring, nära nog på gränsen till ett organiserat folkutbyte. För vi ska komma ihåg att det inte bara har fyllts på med över en miljon utomeuropéer på bara ett par årtionden, under samma tid har svenskarna fortsatt att både föda färre barn och att åldras och dö. Dessutom har den här miljonen utomeuropéer som flutit in i stort sett alltid varit i fertil ålder, vilket innebär att de fött barn som nu i sin tur står på gränsen till vuxenvärlden.

Jag tror inte jag överdriver om jag gissar att vi har tappat kanske femhundratusen etniska svenskar under den här tidsperioden samtidigt som vi har fått in kanske två miljoner första och andra generationens utomeuropeiska invandrare i folkmängden. Klart att detta förändrar gatubilden, samhället, kulturen och statistiken över både sociala utgifter och kriminalitet. Vilket vi också ser. Vi har under den här tidsperioden gått ifrån att beskriva exempelvis Stureplansmassakern som en oerhörd händelse som skakade Sverige till att ha ett samhälle där det öppnas automateld på gatan på närmast veckobasis och där en butik som bombas av maffian bara blir en tidningsartikel i några timmar.

Men att påpeka detta har varit och är fortfarande ”rasism”. Att notera förändringen och rösta för trygghet har kommit att kopplas samman med nazism. Man är alltså nazist om man känner sig obekväm i en trappuppgång som tömts på etniska svenskar och där lägenheterna istället fyllts med araber som varken jobbar eller talar svenska. Man är alltså rasist om man vill förändra detta.

Det är ett sådant fruktansvärt svek mot det svenska folket från de styrande eliterna att man baxnar. I ett rimligt samhälle hade den här sortens medvetet kaos resulterat i folktribunaler. Istället är det offren som pekas ut som förövare och beskylls för bruna tankar.

Varjager

2 Responses to Chocken : Migrationen en fortsatt förlustaffär för Sverige

  1. euroM skriver:

    …….”År 2019 var drygt 230 000 personer av Sveriges totala befolkning födda i Afrika medan omkring 780 000 var födda i länder i Asien.”………..???

    vad menas med ”födda i asien”??? knappast SÖasien eller kina-korea-japan utan troligen helt enkelt afghaner+pakistanier och dylikt. de officiella siffrorna är mem rejält i underkant då Riksdagen och myndigheter absolut inte vill att du ska veta exact antal som kommit in de senaste 10åren eller per år…………..folkutbytet får inte synas i siffror helt enkelt…..skulle anta att inom de senaste 10 åren smygit sig in ca 3 milj + U-landsmigranter i landet vilket ju kulturmarxistiska FN samt EU gillar man vill helt enkelt förstöra Europa inkl Skandinavien just via massmigration vilket EUs fader C Kalergi så gärna såg fram emot och som idag drivs bla ifrån FN själva via det sk ”migrant replacement” på svenska folkutbytesprogram för i-länder allt för att slå sönder dem ekonomiskt-kulturellt samt deras etnicitet mao genocide attempts
    (googla kalergi white genocide)

    Bild: Frankrike har släppt in mängder av dysfunktionella U-landshens vilket bara medför enorma problem för franska skattebetalare…Sverige är på god väg åt samma håll tom kanske före då ju FN siat om att Sverige ska vara det fattigaste landet i Europa om ca 10år(ev snabbare) allt enligt HDI-index internationellt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: