Jag tror CUF menar oss svenskar. De kommer knappast att dra in på välfärden för massinvandringen.

”Många oroas över att välfärden kommer att braka samman som det pyramidspel den är. Det gör inte jag. För det är inte bara oundvikligt att välfärdsstaten faller, utan det är också rättfärdigt” skriver My Pohl från Centerpartiets ungdomsförbund CUF i en debattartikel i Expressen.”

Tror ni på fullt allvar att det gäller massinvandringens hjon? Det är Centerpartiet och Miljöpartiet som drivit på att vi skall betala för alla som inte har bidragit. Nu ska svenska folket straffas för att de har dränerat våran ekonomi.

Varjager

2 Responses to Jag tror CUF menar oss svenskar. De kommer knappast att dra in på välfärden för massinvandringen.

 1. euroM skriver:

  ..säga vad man vill om lilla My hon tror på ”var och en är sin bästa dräng” mao hon vill ha en omsorg-vård där var och en betalar själv sk vårdförsäkringar”….ungefär då som i USA där en familj på 2 vuxna+2 barn där kanske högst 2 har råd med sådana dyra försäkringar….alltså omsorg ska inte betalas via skatten………..
  Visst skatterna är höga i Sverige och också gått till fel prioriteringar där mycket av pengarna försvinner till föda importerade soffpotatisar som glor på hemlandets tv-kanaler via parabol+ en masas andra tokprioteringar……sverige lånar upp ca 2 miljarder dyngnet som detta hen inte säger ett pip om – tragikomiskt yes 🙂

  Bild: CUFs My troligen skriver hon inte själv sina korkade inlägg 100%

 2. euroM skriver:

  -OT-off topic

  Regeringen via FHM folkhälsomyndigheten där dr.Faucis(who) kompis Tegnell sitter och sprider ”p(l)andemi-terror till svenska folket
  som nu ska stalkas bia via SMS just ifrån FHM/MSM-krisinformation till varje mobilägare i landet där det ska tjatas om ”håll distans-och helst lås dig inne så länge du någonsin kan” :). tror det är dags nu att alla mobilägare skicka SMS till dessa myndigheter inkl Riksdagens hens om att vi ställer inte upp på fortsatt ”corona-teater” helt enkelt………civil olydnad när den är som bäst yes.

  som jag skrivit tidigare så är covid-19 corona en planlagd global terror bestäld av Klaus Schwab WEF-world economic forum som iom det hoppas jösätta ”the great reset” eller den stora förstörelsen av vårt levnadssätt och den globala ekonomin som man vill förstöra
  100% för att sedan erbjuda den marxistiska gråa vardagen där du får köa för att köpa en limpa typ gamla Sovjet.
  Klas på WEF menar att” på så sätt blir du lyckligare av att inte äga nått” 🙂
  Sverige själva planera lockdown typ 1 mars 2021-1 mars 2022 alltså 1 år med restriktioner vilket till slut får Sveriges ekonomi slutligen gå ner sig 100%………..
  ———————————————————————————

  ..överallt i Europa och annorstädes börjar nu folk tröttna på de ständiga trakasserierna ifrån myndigheter-politiker mot medborgarna där man inskränker deras frihet…….ja men viruset är ju livsfarligt!!! sanningen är att covid-19 viruset inte ens existerar då ingen seriöst forskarteam ens lyckats isolera det…det som beskrivs som corona av MSMedierna är partiklar ifrån cellerna-dessutom har coronaviruset färglagts ilsket röd vilket är ren fantasi…celler och dess delar kan inte visas i färger via electromikroscop.
  (se vidare bla.dr.Kaufman(usa)-Stefan Lanka(tyskland)microbiolog-virolog där man hävdar att WHO bluffat till sig pandemin bla ifrån den ökände dr.Fauci CDC/WHO.

  I Göteborg var nyss en demonstration just emot politikernas försök till överkontroll av medborgarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: