“Fredrick Federleys Förlovade land”

…kunde kanske namnet på det “Nya Sverige” bli.!?

Svinet Federley bland normala svin

//Kenneth Sandberg
…………

Regeringen vill göra föräldrabalken mer könsneutral – mor och far ska bort

Jaha, då var det ännu en!

Tydligen så styrs detta landet av bögar, läbbor och pedofiler. Ta mig fan inte underligt att det ser ut som det gör! Alla abnormiteter skall tydligen normaliseras!

Undrar om det inte är dags att byta namn på Sverige till Nya Sverige. Att kalla detta landet för enbart Sverige är inget annat än ett hån mot dom förfäder som byggde landet till ett normalt civiliserat land.

Idag är det Nya Sverige ett tillhåll för allehanda primitiva barbarer som utför inslag som aldrig tidigare fanns eller i varje fall inte i den omfattning som det sker.

Ta t ex mordet i Kiruna där en afghansk vilde tillsammans med sina två söner hugger ihjäl en annan afghan med 100 knivhugg. Har aldrig hört talas om att en svensk familjefar tar med sig sina båda söner och hugger ihjäl en person med hjälp av dom. Som sagt det Nya Sverige!

I Nya Sverige är alla abnormiteter normala och beundransvärda och det är nog bara en tidsfråga innan pedofiler kommer att klassas som hedervärda normala medborgare. Undrar vilken känd person som kommer att bli den första att gå ut och erkänna att ”jag har legat med min dotter i flera år” eller något liknande och för detta bli hedrad och omnämnd för att vara modig som vågar berätta öppet om detta och bli vald till Årets svensk.

I Nya Sverige är allt möjligt!

Sandor Herold, snart onormal som normal..?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: