Rita Svensson om islams utbredning


Om Muslimska brödraskapets födelse och planer för planeten – onsdagsintervju med Rita Svensson
………….

Sverige- (och Europa/Västvärlds-) vän,
Om Du har 40 minuter ledigt från det som inte är alldeles och akut nödvändigt; Ta del av Swebbtv-sändningen ovan.

I programmet ger Rita Svensson, f.d liberal kommunpolitiker född i Libanon, en sammanfattning av Islams strategi för att invadera och överta styret i Västvärlden, Europa och Sverige!

Rita är mycket klok, insiktsfull och intellektuell. Dessutom en helt underbart sympatisk kvinna och människa!

Själv är jag långt ifrån någon expert på Islam. Har inte ägnat någon stor tid av mitt politiska/opinionsbildande engagemang åt någon djupdykning i koranen eller de rörelser som leds av bokstaven i denna bok. Men Rita ger en både enkel, pedagogisk och faktaspäckad introduktion och förståelse av rörelsen. Och då samtidigt en beskrivning av hur allvarlig situationen är, inte minst i Sverige återigen.

Jag inte bara rekommenderar, jag vädjar till Er alla, att såväl ta del av Rita Svenssons kunskap ovan som att också göra vad ni kan för att sprida vidare detta.

Om inte för vår egen skull så för våra barn och barnbarns möjligheter att fortleva i ett civiliserat och tryggt Sverige och Europa.

//Kenneth Sandberg

One Response to Rita Svensson om islams utbredning

 1. euroM skriver:

  ….”I programmet ger Rita Svensson, f.d liberal kommunpolitiker född i Libanon, en sammanfattning av Islams strategi för att invadera och överta styret i Västvärlden, Europa och Sverige”………………….
  .
  ..lite sorgligt att SWEBBTV faller för ”counterjihadrörelsens propagandister typ Rita ovan som försöker få dig att tro att förstörelsen av Västkulturen är muslimers konspirationer och ambitioner att ta över Världen………..

  …counterjihadrörelsen startades bla av judinnan Pamela Geller samt Robert Spencer tillika jude även han…syftet med counterjihad är att rikta fokus på en annan grupp än den man själv är och dessa 2 representerar den grup som går under beteckningen ”eliten” eller ”de utvalda choosen few” som deras egna religösa skrifter påtalar att de är 🙂 mao de ser sig själva som Guds skapelsekrona
  ———————————————————————————–
  Wikipedian om counterjihad: ”From Wikipedia, the free encyclopedia :
  …………………Counter-jihad, also spelled counterjihad and known as the counter-jihad movement,[1] is a self-titled political current loosely consisting of authors, bloggers, think tanks, street movements and campaign organisations all linked by apocalyptic beliefs that view Islam not as a religion but as a worldview that constitutes an existential threat to the West. ……………..

  PS: se inte inlägget som ett försvar för islam/muslimer som sådana.
  denna grupp används som ett vapen emot Väst alltså Soros & comp skeppar in dem för att förstöra Västkulturen 100%-de är alltså ett redskap som ”eliten” använder sig utav

  Bild på counterjihadisten judinnan Pamela Geller

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: