Bloggläsare slutet av november

Som sagt det finns en”rätt” sida och alla vi andra som har fel.

Invandring och mörkläggning


När en person nyss dött, så för man i huvudsak fram det positiva denna person bidragit med. Rätt så. Samtidigt, ju offentligare denna person varit, typ Trump, Helmut Kohl, Mao, Astrid Lindgren, Ingvar Kamprad, desto naturligare är det att man inte bara tar upp plus utan även minus, eftersom dessa personer ju är stora opinionsbildare.

En annan utgångspunkt jag har, är att kommunism är ond. Jag jämställer kommunism, nazism och fascism, även om kommunism dödat och fängslat långt fler människor i världen än nazism och fascism sammanlagt. Bara i Maos Kina dog uppskattningsvis 60 miljoner människor i ”Det stora språnget” och dess följdverkningar på 60-talet. Pol Pot i Kambodja avrättade två miljoner människor (av landets knappa 10 miljoner). Alla med glasögon = intellektuella avrättades. I Nordkorea sitter 150.000 – 300.000 människor i läger, meningsmotståndare avrättas, och uppskattningsvis 1,5 miljoner har dött i svält på grund av regimen. Alla dessa länder…

Visa originalinlägg 988 fler ord

2 Responses to Bloggläsare slutet av november

 1. euroM skriver:

  …..tyska nationalister dvs tyskar som värnade om sitt land fick epitetet ”nazister” vilket är en omskrivning av nationalister…… men viktigt att veta är att tyska nationalister aldrig mördat sin egen befolkning till skillnad mot tex den judiska marxistiska antivita bolsjevismen som såg till att ta kål på 20 miljoner + etniska ryssar,inga minneshögtider för dessa stackars offer…….dessa bolsjeviker förstörde dessutom mängder av rysk kultur-artifacts-kyrkor mm……..mängder av antika föremål-konst mm smugglades ut ur ryssland för att sedan säljas ute i Europa bla…….
  ja men 6 miljon judar blev väl gasade ev bakade i ugnar eller???

  …siffran 6 miljon jews är en religös judisk föreställning där den siffran måste uppfyllas för att skapa staten israel vilket sedan skedde…….siffran ”6 miljon jews” förekom långt före WWII bla i WashingtomPost Usa redan på 20-30 talet….behövs det nämnas att tidningarna på den tiden ägdes just av detta folk………..

  (PS: RödaKorset kom fram till att endast en bråkdel judar ev omkom i sk flyktingläger under WWII där de oftast led av tyfus och liknande…pga av allierade bombningarna slutskedet så kunde inte livsmedeltransporterna till lägren komma fram……………..

  Länk nedan berättar om den judiska religösa föreställningen om ”6 million jews” so drevs av amreikanska medier på tidigt 1900tal

  Klicka för att komma åt 6million.pdf

 2. euroM skriver:

  PS. klicka på + tecknet på texten ovan så kan ni förstora den

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: